XS4ALL


*

XS4ALL-abonnees kiezen voor goed doel

09-07-2008
Categorie: Bedrijfsnieuws

XS4ALL maakt ruim 120.000 euro over naar goede doelen. Dit is een gevolg van de landelijke netwerkstoring in mei van dit jaar. De XS4ALL-abonnees die hierdoor getroffen werden, kregen van de provider compensatie aangeboden in de vorm van een attentie. In plaats daarvan konden zij ook een bedrag laten storten op de rekening van een van drie geselecteerde goede doelen. Van alle abonnees die reageerden heeft bijna 15% voor het laatste gekozen.

Marion Koopman, algemeen directeur van XS4ALL is erg blij met dit resultaat: "Het aantal klanten dat voor een goed doel heeft gekozen is bijzonder hoog. Dat is een compliment waard! Ik vind het ook mooi dat de netwerkstoring op deze manier nog een positieve wending heeft gekregen."

Ook Amnesty reageert verheugd. "Wij zijn blij met het extra geld en ook met deze waardering. Het geld kunnen we goed gebruiken in onze acties om mensenrechten over de hele wereld te verbeteren", aldus Eduard Nazarski, directeur Amnesty International Nederland.

De bedragen worden overgemaakt naar de volgende goede doelen: Amnesty International: 87.826,50
EDRI (Europese organisatie voor privacy online): 15.262,50 Press Now (vrijheid van meningsuiting voor journalisten wereldwijd): 17.872,50

XS4ALL wil deze abonnees hartelijk bedanken voor hun keuze. We zijn er trots op dat zo veel van onze klanten goede doelen een warm hart toedragen.