Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Klarenbeek - Auto in sloot terecht en tegen een boom      |
Een 20-jarige man uit Klarenbeek raakte dinsdagochtend 8 juli licht gewond nadat hij in aanrijding was gekomen met een auto, bestuurt door een 40-jarige man uit Beekbergen. Het ongeval gebeurde op de kruising Polderweg/ Veldweg in Klarenbeek.

De 40-jarige man reed omstreeks 07:30 uur over de Veldweg in de richting van Klarenbeek en ging bij de kruising met de Polderweg rechtdoor. Hierbij zag hij de van hem voor rechtskomende auto over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. Zijn auto schoot hierbij door en kwam tegen een boom tot stil stand. De auto van de 20-jarige kwam in een sloot terecht. Beide auto's moesten worden afgesleept. De 20-jarige automobilist raakte bij de aanrijding gewond aan zijn been.

|     |Apeldoorn - Aanrijding tussen twee vrachtwagens           |
Een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Randwijk is dinsdag 8 juli gewond geraakt nadat hij op de A1 ter hoogte van Apeldoorn-Zuid in aanrijding kwam met een vrachtwagen, bestuurd door een 56-jarige man uit Apeldoorn.

De 56-jarige reed omstreeks 13:55 uur op de A1 in de richting van Deventer en moest door de noodzaak van het verkeer afremmen. Zijn achterligger, de 22-jarige man, zag dit niet op tijd en botste tegen hem aan. De 22-jarige chauffeur werd door een ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn vrachtwagen werd afgesleept.

|     |Apeldoorn - Fietser aangereden, politie zoekt automobilist|
Een 13-jarige meisje uit Apeldoorn raakte dinsdag 8 juli gewond nadat zij in aanrijding kwam met een auto op de 1e Wormenseweg in Apeldoorn. De automobilist heeft de aanrijding wellicht niet gemerkt en is doorgereden zonder gegevens uit te wisselen. De politie roept de automobilist op zich te melden via 0900 8844 om de zaak netjes af te handelen.

Het meisje fietste omstreeks 08:15 uur op de 1e Wormenseweg in de richting van de Koningin Emmaschool. Bij het oversteken van de weg kwam er plotseling een auto aanrijden die het meisje raakte. Hierdoor kwam zij ter val en raakte gewond. De automobilist is doorgereden. De politie roept de automobilist en getuigen op zich te melden via 0900 8844.

|     |Apeldoorn - Verdachte situatie                            |
De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 9 juli op de Bas Backerlaan in Apeldoorn een 33-jarige man uit Apeldoorn aangehouden die in het bezit was van Pioneer geluidsapparatuur. De politie onderzoekt de herkomst.

Agenten zagen de man omstreeks 03:00 uur fietsten op de Bas Backerlaan. Hij had twee zwarte Pioneerboxen achterop zijn fiets en in een tas vervoerde hij een versterker van hetzelfde merk. Voor de agenten was zijn verklaring over de herkomst onduidelijk en besloten werd om hem mee te nemen voor nader onderzoek. De politie zet het onderzoek voort.

|     |Apeldoorn - politie zoekt getuigen mishandeling           |
De politie zoekt getuigen, in het bijzonder de bestuurder van een auto, die op zaterdagavond 5 juli op de Rademakersdonk in de Maten in Apeldoorn een mishandeling hebben gezien. Men kan bellen met 0900 - 8844.

De politie is met een onderzoek bezig naar een jongeman die zaterdagvond rond 23.25 uur twee tieners op de Koperslagersdonk heeft mishandeld. De tieners waren met een groepje jongeren op de fiets onderweg toen zij door twee scooters, een gele en een zwarte, werden ingehaald. Kort daarop werden ze door de passagier van één van de scooters, een jongeman met en bivakmuts op, zonder enige reden mishandeld. Er werden rake klappen uitgedeeld waarna de jongen weer achterop de scooter sprong en men er via de Scheerdersdonk vandoor ging. Mogelijk is de verdachte gestopt omdat er een auto naderde. De politie zoekt contact met de bestuurder en is een uitgebreid onderzoek begonnen. Mensen die meer over de identiteit van de verdachten weten, wordt verzocht te bellen met 0900 - 8844.

Einde berichten


---- --