Politie Noord- en Oost Gelderland

Politie zoekt getuigen mishandeling

Apeldoorn, 09-07-2008 o De politie zoekt getuigen, in het bijzonder de bestuurder van een auto, die op zaterdagavond 5 juli op de Rademakersdonk in de Maten in Apeldoorn een mishandeling hebben gezien. Men kan bellen met 0900 8844.

De politie is met een onderzoek bezig naar een jongeman die zaterdagvond rond 23.25 uur twee tieners op de Koperslagersdonk heeft mishandeld. De tieners waren met een groepje jongeren op de fiets onderweg toen zij door twee scooters, een gele en een zwarte, werden ingehaald. Kort daarop werden ze door de passagier van één van de scooters, een jongeman met en bivakmuts op, zonder enige reden mishandeld.

Er werden rake klappen uitgedeeld waarna de jongen weer achterop de scooter sprong en men er via de Scheerdersdonk vandoor ging. Mogelijk is de verdachte gestopt omdat er een auto naderde. De politie zoekt contact met de bestuurder en is een uitgebreid onderzoek begonnen. Mensen die meer over de identiteit van de verdachten weten, wordt verzocht te bellen met 0900 8844.