Te huur: Internationaal telefoonnummer

09/07/2008 14:59

ADD Telecom

ADD Telecom biedt een unieke dienst aan. Naast dat men bij ons bedrijf al terecht kon voor een nationaal telefoonnummer kunnen wij nu ook internationale telefoonnummers aanbieden. We gaan van start met de landen België, Duitsland, Luxemburg, Engeland en Frankrijk. Ook nu kan weer gekozen worden in welke regio een internationaal telefoonnummer is gewenst.Het werkt het huren van een telefoonnummer? De gebruiker selecteert een regio in een land. Wij vragen het telefoonnummer aan en schakelen dit via onze geavanceerde digitale telefooncentrale door naar het door de gebruiker gewenste telefoonnummer.

Het unieke van deze manier van huren is, dat er geen vast kantoor adres in het betreffende land nodig is en dat er geen internationale doorschakelkosten zijn. Het telefoongesprek komt binnen in Nederland. De persoon die het nummer vanuit het betreffende land belt betaalt alleen het lokale tarief.

Deze dienst is ideaal voor:


- De ondernemer die geen vestiging heeft in het betreffende land maar zijn klanten tegen een laag tarief wil laten bellen


- Ondernemingen die een lokaal karakter willen uitstralen


- Internationaal service nummer


- Onderneming met internationale ambities, die eerst de markt wil verkennen

Wanneer een gebruiker toch besluit om een vestiging in het betreffende land op te starten kan het gehuurde nummer zonder extra kosten meegenomen worden naar de nieuwe provider.

Voor alle voorwaarden en kosten kunt u kijken op onze website: www.addtelecom.nl





http://www.addtelecom.nl

www.addtelecom.nl