Van Spaendonck neemt participatie in MarketConcern

09/07/2008 15:52

Van Spaendonck Groep B.V.

PERSBERICHT

Van Spaendonck neemt participatie in MarketConcern

Van Spaendonck Groep in Tilburg is door middel van een participatie een samenwerking aangegaan met het bureau MarketConcern uit Bunnik.

MarketConcern verzekert zich met de samenwerking van expertise op het vlak van de implementatie van strategieën. Van Spaendonck creëert de mogelijkheid om nieuwe dienstverleningsconcepten aan haar klanten aan te bieden. Voor beide bureaus moet de samenwerking leiden tot betere proposities voor klanten, en tot meer groei en rendement.

Het veld van de zorg en de sociale zekerheid is sterk in beweging. In de zorg is de omslag naar marktwerking en klantgerichtheid in volle gang. In de sociale zekerheid staat de vraag centraal hoe mensen langer te betrekken in het arbeidsproces c.q. hoe mensen te binden en te boeien. In het kader van het welbevinden van mensen, maar ook in het kader van het oplossen van problemen op de arbeidsmarkt zijn nieuwe concepten dringend gewenst.

MarketConcern heeft zich sinds 1987 ontwikkeld tot trendwatcher en expert in de markt van "Zorg & Sociale Zekerheid". Vanuit die positie worden adviezen gegeven aan branches en aan ondernemingen op het vlak van strategie, marktwerking en productontwikkeling.

Van Spaendonck Groep uit Tilburg helpt, met zo'n 200 professionals, bedrijven, organisaties en branches excelleren op het gebied van strategie, management en organisatie. Expertisegebieden zijn onder andere branchesupport, strategische verandering, communicatie en public affairs.

Tilburg, 9 juli 2008