Gemeente Echt-Susteren


Burgemeester maakt kennis met Echt-Susteren!

Burgemeester Akkermans maakt op dit moment op een veelzijdige manier kennis met de gemeente Echt-Susteren. Het eerste deel van zijn officiële inwerkprogramma start in de maanden juli, augustus en september wanneer hij samen met de gemeenteraadsleden de vierentwintig kernen, dorpen en gehuchten van onze gemeente bezoekt. In de maand augustus wandelt de heer Akkermans vijf dagen lang samen met inwoners door de gemeente. U bent hierbij van harte uitgenodigd! Interesse om mee te gaan? Lees dan snel verder!

Kernentochten

Tijdens de bezoeken aan de vierentwintig dorpen gaan de gemeenteraadsleden samen met de nieuwe burgemeester op zoek naar de sterke en minder sterke kanten van de dorpen, laten ze hem zien waar de kansen en de bedreigingen liggen én regelen ze een verrassende ontmoeting.

Wandeltochten

Voor de wandeltochten die de heer Akkermans door de gemeente maakt, bent u van harte uitgenodigd om mee te wandelen! Per dag wordt een wandeling van 20 kilometer gemaakt langs de mooiste plekjes van onze gemeente. De tochten vinden plaats op 6, 7, 8, 13 en 14 augustus. Wilt u meewandelen? Geef dan uw voorkeursdatum én een reservedatum op via wij@echt-susteren.nl t.a.v. cluster communicatie. U ontvangt dan nader bericht over de definitieve invulling van de dag.