Groep Colruyt

Colruyt heropent winkel Kraainem

Op woensdag 9 juli heropent Colruyt zijn winkel in Kraainem. De Colruyt-winkel werd de voorbije maanden volledig vernieuwd en kreeg onder andere een nieuwe beenhouwerij, een grotere gekoelde versmarkt en een uitgebreid assortiment. Klanten uit Kraainem en omgeving kunnen vanaf woensdag dus weer dicht bij huis profiteren van de laagste prijzen die Colruyt hen garandeert.

De verbouwingswerken aan Colruyt Kraainem gingen begin maart van start. Gerant Bruno Dils legt uit: "Onze winkel was aan vernieuwing toe. Om onze producten overzichtelijker uit te stallen, hadden we meer plaats en een andere inrichting nodig. We hebben dan ook al onze oude rekken vervangen door nieuwe, ruimere modellen waarop de producten beter tot hun recht komen. Ook de beenhouwerij werd volledig vernieuwd, zodat onze beenhouwers efficiënter kunnen werken en ze onze klanten beter kunnen bedienen. Verder is onze gekoelde versmarkt groter geworden en zijn er een paar extra kassa's geïnstalleerd."

Om de verbouwingswerken zo snel vlot en snel mogelijk te laten verlopen, besloot Colruyt zijn winkel in Kraainem een viertal maanden te sluiten, van begin maart tot begin juli. Bruno: "We hebben onze klanten tijdens die periode doorverwezen naar andere, nabijgelegen Colruyt-winkels, zoals die in Sint-Pieters-Woluwe, Nossegem, Overijse en Oudergem. Maar vanaf woensdag kunnen ze dus opnieuw bij ons in Kraainem terecht. Mijn ploeg en ik kijken er alvast naar uit hen hier te ontvangen en hen te laten kennismaken met de verbeteringen en de nieuwe producten die we kunnen aanbieden."

Noot voor de pers:
Meer info? Bel Tim De Meyer (persverantwoordelijke Groep Colruyt) op 02 360 10 40

Colruyt Kraainem
F. Kinnenstraat 9
1950 Kraainem

Tel. winkel: 02 731 21 35
Tel. beenhouwerij: 02 782 07 45

Openingsuren:
ma - do: 9 - 20u
vr: 9 - 21u
za: 9 - 19u