Ingezonden persbericht


PERSBERICHT science center NEMO en Wed and Walk

Amsterdam, 27 juni 2008

Kinderen trouwen op het dak van NEMO
Wed and Walk trouwkapel voor 1 dag bij BovenNEMO

Op woensdag 9 juli geven maximaal 25 kinderstellen tussen 12.00-17.00 uur elkaar hun jawoord voor 1 dag. De mobiele trouwkapel van Wed and Walk strijkt dan neer op het grootste dakterras van Amsterdam: BovenNEMO. Gekleed in een prinsessenjurk of chique jacquet trouwen de kinderen aan het begin van de zomervakantie voordat ze naar een andere stad verhuizen of naar de middelbare school gaan. Na de ceremonie genieten de 'pasgetrouwde' koppels onder genot van een glaasje kinderchampagne van het weidse uitzicht over Amsterdam op 22 meter boven NAP. Bij zonsondergang wordt het huwelijk automatisch ontbonden.

Praktische informatie BovenNEMO & Trouwen op het dak BovenNEMO is het terras op het dak van science center NEMO. Locatie: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam
Openingstijden: van 28 juni t/m 31 augustus dagelijks geopend van 12.00 uur tot 19.30 uur. Bij slecht weer behoudt NEMO zich het recht het dak te sluiten.

Trouwen op het dak van NEMO: woensdag 9 juli van 12.00-17.00 uur. Speciaal voor deze kindertrouwdag stelt de Kinderfeestwinkel haar mooiste trouwjurken beschikbaar. Verder zorgt de organisatie voor het pak voor de gom, de bloemen, de ringetjes en bruisende bubbels na afloop. Als aandenken wordt er een polaroidfoto gemaakt. Trouwen kan alleen met reservering via www.wed-and-walk.com. Prijs: ¤ 17,50 per kind.

Gedetailleerde informatie staat op www.e-NEMO.nl of www.wed-and-walk.com

Over BovenNEMO

BovenNEMO is het dakterras van science center NEMO, dat van 28 juni t/m 31 augustus elke dag open is van 12.00 tot 19.30 uur. De toegang tot het dakterras is gratis. Achtenveertig grote traptreden vormen de basis van het terras waar zonliefhebbers kunnen relaxen. Olijfbomen, felgekleurde strandstoelen, loungebanken, de waterspeelplaats Splashing Water Wonder, 2 zandbakjes in de vorm van het NEMO gebouw, reuzengrote spellen en een horecaspot brengen bezoekers zonder file toch in strandsferen. Een weids uitzicht zorgen voor een strandambiance op hoog niveau.

Over Wed-and-Walk
Bij Wed-and-Walk kun je van de liefde proeven zonder je mond te branden want Wed-and-Walk organiseert huwelijken voor 1 dag! Zij verbonden al meer dan 250 stellen voor de nep in de echt. De organisatie achter de mobiele trouwkapel wordt gerund door Jona Rens en Jans Mijman.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht