RE/MAX for Kids doneert aan Kika

09/07/2008 09:23

RE/MAX Nederland

Namens de makelaars van RE/MAX heeft de stichting RE/MAX for Kids haar eerste donatie gedaan aan een goed kinderdoel in Nederland. Grace de Wit, voorzitter van de stichting, reikte op 8 juli jl. de eerste cheque van 5000 euro uit aan Rien Schimmel, ambassadeur van de stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als Kika.

De Wit: "ik spreek namens alle makelaars als ik zeg dat het een groot genoegen is om deze donatie aan Kika te doen, omdat wij graag ons steentje bijdragen aan een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Kinderen staan nog aan het begin van hun leven en verdienen het om een zorgeloze start te maken".

Schimmel bedankt de makelaars voor deze bijdrage die getuigt van grote sociale en maatschappelijk betrokkenheid. "KiKa is vereerd de primeur te hebben van de eerste donatie van RE/MAX for Kids en ik verwacht dat dit geweldige initiatief inspirerend zal werken" aldus Schimmel.

De onafhankelijke stichting RE/MAX for Kids is opgericht naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de makelaarsorganisatie RE/MAX in Nederland. De stichting doneert de geworven fondsen op frequente basis aan erkende goede kinderdoelen in Nederland, waarmee zij maatschappelijk betrokken willen zijn bij samenleving.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.remaxforkids.nl