Ingezonden persbericht


Persbericht

LogMeIn opent vestiging in Amsterdam

Amsterdamse vestiging - hoofdkantoor voor Europa

Benoeming twee Nederlandse vice presidents

Amsterdam 9 juli 2008 LogMeIn, Inc., leverancier van s werelds meest gebruikte diensten voor connectiviteit en ondersteuning, heeft een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend. Deze zal dienen als het Europese hoofdkantoor. LogMeIn heeft hiervoor twee Vice Presidents benoemd die de Europese werkzaamheden zullen leiden.

LogMeIn is een toonaangevende leverancier van on-demand remote connectivity-oplossingen voor het MKB, IT-dienstverleners en consumenten. Bedrijven en IT-dienstverleners gebruiken producten van LogMeIn om effectiever en efficiënter op afstand ondersteuning te kunnen verlenen aan eindgebruikers. Daardoor hebben ze toegang tot en kunnen computers en andere via het internet verbonden apparaten beheren. Consumenten en mobiele werknemers gebruiken LogMeIn om toegang te krijgen tot de computer op afstand; hun mobiliteit en flexibiliteit neemt daardoor toe.

LogMeIn-producten worden on-demand aangeboden, als Software as a Service (SAAS). Ze zijn toegankelijk via een webbrowser. De producten zijn veilig, schaalbaar en het is eenvoudig voor klanten om de producten te proberen, te kopen en te gebruiken. LogMeIn heeft tevens een ontwikkelingscentrum in Boedapest, Hongarije.

Erik Driehuis, vice president, Europe

Met zijn elf jaar ervaring binnen de technologische industrie, zal Driehuis de strategie en uitvoering in Europa leiden. Hij begon met zijn carrière in 1997 bij Parametric Technology en heeft daarna leidinggevende functies bekleed bij MatrixOne, Macromedia en Dell. Zijn studie Bedrijfseconomie heeft hij afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Joep Lecluse, vice president, marketing, Europe

Met meer dan elf jaar aan ervaring binnen de telecommunicatie- en software-industrie, zal Lecluse verantwoordelijk zijn voor een sterk LogMeIn-merk in Europa. Voordat hij bij LogMeIn kwam, was Lecluse verantwoordelijk voor marketingcommunicatie, productmarketing en productmanagement bij Easynet een wereldwijde Telecommunicatie organisatie. Voor zijn functie bij Easynet werkte Lecluse bij Lucent Technologies. Hij behaalde een Master of Science degree Informatie Technologie aan de Technische Universiteit in Eindhoven en een Bachelor of Science degree Business Studies aan de Universiteit van Nyenrode.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in Amsterdam in het INIT-gebouw.

Het adres is:

LogMeIn

Jacob Bontiusplaats 9

1018 LL Amsterdam

Telefoon: +31 (0) 20 522.18.00

Fax: +31 (0) 20 522.18.01

LogMeIn heeft ook een Nederlandse versie van de website gelanceerd voor haar Nederlandse gebruikers: www.LogMeIn.nl

Over LogMeIn, Inc.

LogMeIn is een toonaangevende leverancier van on-demand remote connectivity-oplossingen voor het MKB, IT-dienstverleners en consumenten. LogMeIn-producten worden on-demand aangeboden en zijn toegankelijk via een webbrowser. De LogMeIn reeks bestaat uit LogMeIn Free®, LogMeIn Pro®, LogMeIn Ignition®, LogMeIn Rescue®, LogMeIn IT Reach®, LogMeIn Backup®, RemotelyAnywhere®, LogMeIn Hamachi" en LogMeIn Scout".

LogMeIn is gevestigd in Woburn, MA (USA) en heeft Europese vestigingen in Amsterdam en Boedapest.


---

Voor redactionele informatie, fotografie, of testmogelijkheden:

Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,

fax: 055-3602661, e-mail: Jakob@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com