Excitor Benoemt Arjen Everaers tot Channel Manager Benelux


AMSTERDAM, 20080709 -- Excitor A/S, toonaangevend aanbieder van DME push e-mail en mobile device management, heeft Arjen Everaers benoemd tot Channel Manager Benelux. Everaers zal in zijn nieuwe functie de verantwoordelijkheid nemen voor het ondersteunen, uitbouwen en professionaliseren van een effectief resellerkanaal in de Benelux.

Arjen Everaers brengt meer dan 14 jaar ervaring en expertise mee vanuit de IT branche. Everaers was hiervoor werkzaam voor o.a. Sogeti, Samsung en CSS en vervulde diverse commerciële functies. Hij heeft ruime kennis en vaardigheden in het opzetten en uitbouwen van het resellerkanaal.

"Mijn overstap naar Excitor is vanwege de toenemende vraag naar meer mobiel werken, de groeiende en enerverende markt waar de onderneming zich in bevindt, met het aanbieden van mobile device management en de DME push e-mail oplossing''. "De functionaliteiten en het toenemende gebruik van mobiele telefoons en aanverwante apparaten voor e-mail en PIM synchronisatie neemt toe, het mobiele werken is de toekomst. Ondernemingen worden geacht nauwlettend te kijken naar hun mobiele werkomgeving om zo inzicht te verkrijgen in het beheer en de risico´s van mobiele oplossingen. Excitor biedt naast de vraag van mobiele e-mail oplossingen, tegelijkertijd ook optimale beveiliging, gebruikersvriendelijkheid en uitstekende device managementtools voor het beheer van mobiele apparaten.''

Peter Kellenaers, Country Manager Benelux: "Als Channel Manager zal Everaers zich gaan richten op het uitbouwen en professionaliseren van o.a. een betrouwbaar partnerkanaal, het ondersteunen van klanten en het verder ontwikkelen van partnerprogramma's, het verhogen van het kennisniveau door trainings-, opleidings- en certificeringstrajecten en gezamenlijke marketing- en salesactiviteiten op te zetten. Door de opzet van 24 x 7 ondersteuning en diensten laat Excitor toewijding zien naar onze klanten en partners.

De versterking van het Benelux team valt bijna tegelijk samen met de recente release van de nieuwste versie van Excitor's DME 2.0. DME zorgt voor volledige mobiliteit binnen de organisatie, zonder dat daarbij de veiligheid van bedrijfsgevoelige data en communicatie in het geding komen. DME geeft veilige toegang tot push e-mail, bedrijfsdocumenten, kalenders, en contacten op mobiele apparaten; telefoons of PDA's, zonder dat men hoeft te investeren in de aanschaf van een grote hoeveelheid nieuwe handsets.

DME onderscheidt zich op de groeiende markt, door o.a. het aanbod van een uitgebreide device management functie, IT afdelingen kunnen zo centraal de bedrijfsveiligheid handhaven en hebben volledige inzicht en controle over de mobiele kosten - in real time.

Het intelligent beheren van kosten, levert aanzienlijke ROI voor bedrijven die DME gebruiken. Omdat DME device management volledige visibiliteit en controle van de kosten geeft, biedt het IT afdelingen een goede basis voor prijsonderhandelingen met netwerk operators, voor de aantrekkelijkste tarieven. Daarbij kunnen zij dus ook kiezen welke operator ze willen gebruiken voor roaming in het buitenland.

Over Excitor:
Excitor is toonaangevend leverancier van DME (www.excitor.com). DME combineert push e-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen. DME is toestel, netwerk, operator en e-mail platform onafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing, in Scandinavië één van de marktleiders, omvat ook tools voor voice en data statistieken, voice message management en connectie management, wat ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement.





Excitor