Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Japanse fan koppelt C-Mon & Kypski met jazz ster Wouter Hamel

09 JULI 2008

De band C-Mon & Kypski heeft een speciale versie van het nummer 'Make My Day' opgenomen met Jazz zanger Wouter Hamel. C-Mon & Kypski zullen deze samen met Wouter op 13 juli tijdens een optreden op het North Sea Jazz festival laten horen.

Kypski: 'We kregen een myspace-bericht van een Japanse fan die genoten had van de Wouter Hamel interpretatie van Make My Day. Dat, en het feit dat we op North Sea Jazz gingen optreden, inspireerde ons tot het uitbrengen van een speciale compilatie van al onze Jazzy nummers. Voor 'Make My Day' zijn we opnieuw de studio ingedoken met Wouter Hamel.'

Dit verhaal werd door de band tijdens een Nokia Trends Lab optreden eind mei gedeeld met Nokia die vervolgens voorstelde om hier een leuke actie omheen te bouwen. Jurgen Thysmans, Communicatieverantwoordelijke Nokia Benelux: "Met Nokia Trends Lab willen we jong talent ondersteunen en de kans bieden om creatief om te gaan met mobiele technologie. In dat kader hadden we voor de laatste editie een leuk remix lab. Daarin hebben C-mon & Kypski samen met jong talent een unieke track gecreëerd uit sound samples die de jongens tijdens hun tournee in de States hadden opgenomen met onze toestellen." De finale track is gratis beschikbaar op de Nokia Music Store. "Gezien het succes van onze eerdere samenwerking, wilden we graag onze samenwerking met de band voortzetten." Het resultaat is een leuke promo-actie rondom North Sea Jazz, waarbij vijf Jazzy tracks van C-mon & Kypski gratis te downloaden zullen zijn van de Nokia Music Store vanaf 11 juli tot 24 augustus. De single 'Make My Day' featuring Wouter Hamel zal tevens vanaf 11 juli te downloaden zijn. De track is vanaf vandaag alvast te beluisteren op www.youtube.com/cmonandkypski.

De vijf gratis tracks:


1 Giants Of Jazz ft. Bart Suér

2 Spirits High ft. Benjamin Herman

3 In & Out Of Days

4 Muzik ft. Senna

5 Beggars For Sun ft. Benny Sings

Deze tracks zijn afkomstig van de albums: 'Vinyl Voodoo' (1), 'Where The Wild Things Are' (2, 3) & 'C-Mon Cereal' (4 en 5).

Voor meer informatie: www.c-monandkypski.com of www.music.nokia.nl

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht