Ontwerp uw eigen emailhandtekening


Online software voor een professionele opmaak van een emailhandtekening

VOORHOUT, 20080709 -- Veqs, een nieuw bedrijf uit Voorhout, introduceert online emailhandtekening software. Bedrijven die hun medewerkers met een uniforme emailhuisstijl willen laten werken kunnen nu, online, een professionele emailhandtekening opmaken. Deze opmaak kan standaard worden voorzien van een online vCard en disclaimer. De opgemaakte handtekening kan vervolgens eenvoudig toegepast worden door alle medewerkers van de organisatie.

Steeds vaker wordt email gebruikt voor officiële informatieuitwisselingen zoals sollicitaties, offertes en financiële afspraken. De opmaak van deze emails is vaak totaal verschillend van de huisstijl van het bedrijf of organisatie. Vandaar dat Veqs gestart is met het online aanbieden van emailhandtekening software. Op deze manier kunnen bedrijven en zelfstandigen nu snel en eenvoudig een professionele opmaak creëren in lijn met hun huisstijl inclusief een juridische disclamer.

Naast de uitgebreide ontwerpmogelijkheden zoals basisontwerpen, het toevoegen van logo's, aanpassen van kleuren en lettertypen, bevat de emailhandtekening standaard een online vCard. Hiermee kunnen direct de bedrijfsgegevens worden opgeslagen in het adresboek van PC, PDA of mobiele telefoon.

De online software is gratis beschikbaar in een basisversie. Tegen betaling kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle functies en ontwerpmogelijkheden voor een unieke emailhandtekening. Dit geldt voor zowel groepsaccounts voor grotere bedrijven met meerdere medewerkers, als het zakelijk account voor één gebruiker.

Kijk op www.veqs.nl voor een demonstratie. U kunt ook een gratis voorbeeld opmaak aanvragen voor de handtekening van uw bedrijf of organisatie.