SDL Tridion sluit software overeenkomst met Yale School of Medicine


NEW YORK, 20080709 -- SDL Tridion, leider in web content management oplossingen, maakt vandaag bekend dat Yale School of Medicine (YSM) heeft gekozen voor SDL Tridion R5 als Web Content Management systeem om het uiterlijk, de snelheid en de functionaliteit van de ruim 300 YSM websites te verbeteren en de webkosten voor de toekomst te verminderen.

De keuze voor een nieuw content management systeem is onderdeel van een groter, schoolbreed herstructurering project van YSM dat in 2006 van start is gegaan. Doel van het project is het creëren van een consistente merkidentiteit voor alle websites van de school en het vergemakkelijken van informatie-uitwisseling.

De Yale School of Medicine is ruim zes maanden bezig geweest met het kiezen van een WCM-systeem. De web administrators kozen uiteindelijk voor SDL Tridion R5 software vanwege de BluePrinting en workflow technologie.

Volgens planning zal de R5-implementatie in het najaar van 2009 worden afgerond. In de tussentijd werken webmanagers van YSM aan het "templaten" van content om een eenduidige uitstraling te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat informatie makkelijk kan worden gedeeld. Ruim 30 van de honderden websites zijn inmiddels overgegaan naar het nieuwe ontwerp en aan vele andere sites wordt momenteel gewerkt. De web managers van YSM bekijken ook de mogelijkheden van andere vernieuwingen op het gebied van functionaliteit, zoals RSS-feeds, e-mail nieuwsbrieven, functionaliteiten voor mobiele telefoons en snelle vertalingen van medische informatie.





Ingezonden persbericht