Gemeente Berkelland

Uitnodiging openbare hoorzitting d.d. 9 juli 2008

Op woensdag 9 juli 2008 om 19.30 uur vindt een openbare hoorzitting van de Hoorzittingscommissie plaats. Tijdens deze vergadering kunnen mondelinge zienswijzen naar voren worden gebracht ten aanzien van ter inzage liggende ontwerp-bestemmingsplannen en ontwerp-besluiten tot het verlenen van vrijstelling van een bestemmingsplan (artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening). Aan de orde komt het ontwerp-bestemmingsplan "Overberkel" (Borculo) in combinatie met de intrekking van het geluidszonebesluit Overberkel uit 1987.

De zitting vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo.
Het ontwerp-bestemmingsplan en de ontwerp-welstandsnota liggen momenteel ter inzage in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis.
Wilt u van het spreekrecht gebruikmaken? Dan kunt u dit tot op de dag van de vergadering uiterlijk tot 17.00 uur melden aan de secretaris van de hoorzittingscommissie, mevrouw W. Okma-Kuiper (telefoonnummer 0545-250 258). Als inspreker vermeldt u daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp of onderwerpen waarover u het woord wilt voeren.

---- --