Ingezonden persbericht

Tilburg, 9 juli 2008

Nieuw Tilburgs managementbureau opent jacht op aanstormend talent

Het deze week geopende Tilburgse managementbureau nummer19 is op zoek naar aanstormend acteertalent.

Ben jij die acteur of actrice die boven de rest uitspringt? En ben je op zoek naar een manager met een persoonlijke aanpak en frisse blik, mail dan je CV naar talent@nummer19.nl , zo is op de website www.nummer19.nl te lezen.

Persoonlijke aanpak
Het Tilburgse bureau onderscheidt zich van bestaande agentschappen, omdat nummer19 in zee zal gaan met maximaal drie jonge acteurs of actrices. Een traditioneel managementbureau heeft meerdere agenten in dienst. Eén agent behartigt de belangen van soms wel 20 creatievelingen , zegt Willo Schröer, oprichter van nummer19. Bij ons ben je verzekerd van een persoonlijke en professionele aanpak. Bovendien kunnen wij door onze jarenlange ervaring ook alle publiciteitszaken voor onze klanten regelen.

Carice van Houten
Ook gevestigde acteurs en actrices kunnen gebruikmaken van de diensten van nummer19; het bureau is in te schakelen als publiciteitsagent of voor het bouwen en onderhouden van websites. Eén van de klanten die hier al gebruik van maakt, is de Nederlandse actrice Carice van Houten, voor wie nummer19 haar officiële website onderhoudt. Dankzij nummer19 heb ik een dynamische site met een dagelijks groeiende community , aldus Van Houten.

---

Noot voor de redactie


Ingezonden persbericht