Gemeente Langedijk


25 juni 2008

Start ophalen huisvuil Twuyverhoek

ROLCONTAINERS TWUYVERHOEK
Vanaf week 28 (10 juli) worden officieel de vuilcontainers in de nieuwe wijk Twuyverhoek in gebruik genomen. Alle bewoners hebben ondertussen een brief gekregen waarin staat waar men de containers (voorlopig) moet plaatsen.
De vuiliniswagen komt langs op donderdag en vrijdag in de even weken. Op donderdag wordt de groene container geleegd en op vrijdag de grijze container. Voor meer informatie kunt u terecht bij het hoofd reiniging, de heer P. Robijn, via telefoonnummer 0226 33 44 33.

ROLCONTAINERS DIJKSTALWEG
De vuilcontainers van bewoners die hun rolcontainers plaatsen aan de Dijkstalweg worden ook geleegd op donderdag. In de even weken wordt hier de groene container geleegd en in de oneven weken de grijze container.

TIJDELIJKE OPSTELPLAATSEN
Omdat de voetpaden nog niet zijn gerealiseerd in de wijken, zijn tijdelijke opstelplaatsen van stelconplaten gemaakt. Er is voor algemene opstelplaatsen gekozen op en nabij de bruggen in de nieuwe wijk. Als de bestrating in de gehele Twuyverhoek is afgerond, worden alle bakken op het voetpad langs de gehele Koningsspil geplaatst. Voor de eilanden aan de Dijkstalweg worden er definitieve opstelplaatsen gemaakt bij alle inritten langs de Dijkstalweg. Het woonrijpmaken van de nieuwe wijk duurt nog tot in 2009.