Colfield stelt Pieter Rood en Maarten ter Steege aan als consultants

10/07/2008 09:36

Colfield B.V.

Rotterdam, 10-07-2008 - Colfield, marktleider op het gebied van het verbeteren van dienstverlening binnen organisaties, stelt Pieter Rood en Maarten ter Steege aan als consultants. In deze functie zullen zij zich bezig houden met het helpen van verschillende opdrachtgevers bij het verbeteren van hun dienstverlening.

Voordat Pieter Rood in dienst trad bij Colfield was hij als senior management consultant werkzaam bij Logica. "Voor mij is de uitdaging toch vooral om 'grote' doelen als klantgedrevenheid, procesmatig werken of kostenreductie te vertalen naar jou en mij én om deze echt te laten werken" aldus Pieter. Hij heeft zich daarom de afgelopen jaren voor uiteenlopende opdrachtgevers beziggehouden met organisatieadvies en procesinrichting bij beheerorganisaties, dit afgewisseld met coaching, training en teambuilding.

Hij meent dat goede dienstverleners een uitgewerkte service-strategie hebben en daarnaast ontzettend veel aandacht schenken aan de menselijke interacties. "Maar los van de kennis en ervaring die ik inmiddels op deze gebieden heb, waarderen opdrachtgevers mij uiteindelijk vooral om mijn gedrevenheid en enthousiasme" aldus Pieter. "Juist bij Colfield denk ik daar een perfecte klik in te hebben gevonden."

Maarten Ter Steege heeft jarenlange ervaring opgedaan bij Getronics PinkRoccade. Daar is hij werkzaam geweest in de functie van consultant en was hij betrokken bij vele verandertrajecten. "Ik heb ervaren dat de menselijke kant in grote verandertrajecten vaak onderbelicht blijft, terwijl het eigenlijk allemaal draait om samenwerken en waarde creëren voor de klant" aldus Maarten.

"Dat is dan ook de reden dat ik voor Colfield gekozen heb. Colfield heeft specialisten in huis die weten hoe de dienstverlening binnen een organisatie klantgerichter kan worden. Zij gelooft ook echt dat klantgericht werken de manier is om succesvol te opereren. Daarbij heeft zij ook veel expertise en middelen in huis om haar klanten te ondersteunen. De grootte van Colfield zorgt er voor dat we snel resultaat kunnen boeken wat ik belangrijk vind in mijn werk."

Martijn Koken, Team Manager Colfield: "Met deze twee aanwinsten voor Colfield halen we weer een schat aan kennis en ervaring binnen. Deze heren zullen met hun kennis en enthousiasme het team van Colfield een grote toegevoegde waarde leveren."





http://www.colfield.nl