Verizon Business vereenvoudigt Wi-Fi-toegang tot meer dan 70.000 hotspots overal ter wereld

10/07/2008 10:03

PR Newswire

BASKING RIDGE, New Jersey, July 10 /PRNewswire/ --

- Dienstverlener breidt beschikbaarheid van Enterprise Mobility-diensten uit naar Latijns-Amerika

Verizon Business heeft een nieuwe Wi-Fi-interface geïntroduceerd die het eenvoudiger dan ooit maakt om een verbinding te maken met een van de meer dan 70.000-hotspots van Verizon overal ter wereld, een aantal dat voortdurend groeit. De nieuwe interface, Verizon Wi-Fi Connect genaamd, is beschikbaar als onderdeel van het Verizon Enterprise Mobility-dienstenpakket . Het bedrijf kondigde daarnaast aan dat het deze diensten naar Latijns-Amerika heeft uitgebreid.

Verizon Wi-Fi Connect maximaliseert de voordelen van hotspot-verbindingen als onderdeel van een algehele zakelijke mobiliteitsstrategie en biedt geïntegreerde facturatie- en beheermogelijkheden, inclusief bewaking van het Wi-Fi-gebruik. De dienst is eenvoudig en intuïtief: zodra er een verbinding met een Wi-Fi-hotspot van Verizon wordt gedetecteerd, wordt er een pictogram weergegeven. Als de gebruiker op dit pictogram klikt, wordt er een internetverbinding opgezet, zodat de gebruiker vervolgens een verbinding met het bedrijfsnetwerk kan maken.

Verizon Wi-Fi Connect kan in combinatie met alle populaire WLAN-utilities worden gebruikt. Daarbij kunnen klanten gebruik blijven maken van hun bestaande verbindingsvoorkeuren en zakelijke beveiligingsprocedures.

"Multinationals vragen om veilige, betrouwbare toegang tot hun netwerken op het tijdstip en de locatie waar deze nodig is", aldus Nancy Gofus, de senior vicepresident en chief marketing officer van Verizon Business. "We breiden ons aanbod van zakelijke hotspots voortdurend uit, en met Verizon Wi-Fi Connect krijgen onze klanten de beschikking over een hoogwaardige Wi-Fi-ervaring via een uiterst gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Dankzij de geavanceerde rapportagemogelijkheden van de Enterprise Mobility-dienst van Verizon kunnen klanten de details en kosten van elke verbinding op afstand raadplegen. Op deze manier kunnen zij de totale bedrijfsuitgaven aan connectiviteit nauwkeurig berekenen en hun verbindingen op efficiëntere wijze beheren".

Enterprise Mobility-diensten nu ook beschikbaar in Latijns-Amerika
Verizon Business kondigde daarnaast aan dat het de beschikbaarheid van de verbeterde Enterprise Mobility-diensten, met inbegrip van Verizon Wi-Fi Connect, heeft uitgebreid naar Latijns-Amerika. Zakelijke klanten die in Latijns-Amerika actief zijn of in deze regio over dochterondernemingen beschikken kunnen nu profiteren van de kosten- en beheerefficiëntie van de Enterprise Mobility-diensten. Afnemers van de afzonderlijke of gecombineerde diensten kunnen ervoor kiezen om op basis van een vast basistarief of op basis van het verbruik te worden gefactureerd. [Om naar de podcast te luisteren van Verizon Business over hoe zakelijke eindgebruikers wereldwijd contact leggen via enterprise mobility solutions, ga naar
http://www.podtech.net/home/5272/verizon-business-keeps-corporate-end-users-c onnected-globally-with-enterprise-mobility-solutions]

De Enterprise Mobility-diensten van Verizon Business worden momenteel afgenomen door meer dan 3 miljoen gebruikers die daarmee over veilige, snelle en naadloze wijze toegang tot hun bedrijfsmiddelen beschikken terwijl ze onderweg zijn. Verizon Enterprise Mobility heeft ten doel om de beheerkosten te reduceren die gepaard gaan met het toegankelijk maken van het bedrijfsnetwerk voor mobiele werkers. De flexibele, schaalbare en eenvoudig beheerbare oplossing biedt zakelijke gebruikers verschillende toegangsmogelijkheden en komt tegemoet aan hun wisselende behoeften op het gebied van toegangsbeveiliging.

De dienst omvat geavanceerde client-software voor eindgebruikers die centraal door de klant kan worden beheerd en ervoor zorgt dat alle communicatie met het bedrijfsnetwerk geheel overeenkomstig de beveiligingsrichtlijnen van de klant verloopt. Verizon Enterprise Mobility kan bovendien naadloos worden geïntegreerd met Verizon Private IP voor toegang op afstand tot een door Verizon beheerd MPLS (multiprotocol label switching)-netwerk.

Verizon Enterprise Mobility biedt ondersteuning voor mobiele 3G dataverbindingen, Wi-Fi-verbindingen, inbelverbindingen en door klanten beheerde verbindingen op basis van:


- Wi-Fi-toegang tot 70.000 hotspots in meer dan 80 landen (een aantal dat voortdurend wordt uitgebreid).


- Mobiele 3G-toegang voor klanten in het Verenigd Koninkrijk (UMTS/HSDPA/GPRS) in meer dan 120 landen overal ter wereld.


- Mobiele 3G-gegevenstoegang voor klanten in de Verenigde Staten via het netwerk van Verizon Wireless (EVDO).


- Toegang via inbelverbindingen in meer dan 150 landen.


- Ondersteuning voor toegang via externe partijen overal ter wereld.

Verizon Business levert verder alle tools, software en ondersteuning die nodig zijn om klanten overal ter wereld in staat te stellen om op snelle en eenvoudige wijze verbindingen te maken. Lokale klantenservice en stringente service level agreements staan daarbij garant voor een optimale klantenervaring.

Over Verizon Business
Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE: VZ), beheert 's werelds meest gebruikte publieke IP netwerk en gebruikt haar wereldwijde netwerk mogelijkheden om grote ondernemingen en
overheidsinstellingen te voorzien van een ongeëvenaarde combinatie van beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid. Het bedrijf integreert geavanceerde IP communicatie en information technology (IT) producten en diensten. Hiermee levert het bedrijf toonaangevende oplossingen aan ondernemingen inclusief managed services, security, mobility, collaboration en professional services. Deze oplossingen stimuleren innovatie en maken het klanten mogelijk om beter zaken te doen. Voor meer informatie, raadpleeg www.verizonbusiness.com

Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.

Website : http://www.verizon.com
http://www.verizonbusiness.com
Clare Ward, Verizon Business, +44-0-118-905-3501, clare.ward@verizonbusiness.com, of Debbie Lewis, Verizon Business, +1-610-257-7974, debbie.lewis@verizonbusiness.com






-