RTL Group

Nikkie Plessen maakt overstap van TMF naar RTL 5

Nikkie Plessen stapt over van TMF naar RTL 5. Nikkie, die acteert, presenteert en bij TMF als VJ is te zien, gaat dit najaar aan de slag voor RTL en blijft tegelijkertijd tot oktober haar programma bij TMF presenteren. Ze wordt bij RTL 5 voor diverse programmas ingezet.

Nikkie: Na twee jaar TMF is het voor mij tijd om een volgende stap te zetten in het vak waarin ik verder wil: presenteren. Bij RTL 5 krijg ik die kans en dat is voor mij een wens die in vervulling gaat. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik bij RTL 5 mag werken en zal mij met alles wat ik heb inzetten voor de programmas die ik ga presenteren.

Programmadirecteur Remko van Westerloo is enorm blij met de nieuwe aanwinst voor RTL 5. Nikkie is een van de meest veelbelovende presentatrices van dit moment. Ze is ervaren, jong, enthousiast en ze is een perfecte match met ons station.

Nikkie acteerde tussen 1998 en 2006 in diverse Nederlandse televisieseries, zoals Onderweg naar Morgen (Yorin & BNN), Goede Tijden, Slechte Tijden (RTL4), Wet en Waan (AVRO), Costa (BNN), I.C. (RTL4) en Kees & Co (RTL4). Sinds het najaar van 2006 presenteert Nikkie bij TMF het live programma REACTION, waarvoor zij grote sterren interviewde als de Sugababes, LL Cool J, Alicia Keys, Kelly Rowland, Marco Borsato en Tiësto. Andere programmas voor TMF waar Nikkie in te zien was, zijn Kamerdansen met Nikkie, Scoots en Helmets, Zing jezelf een TMF Award samen met Valerio en elk jaar nam zij de presentatie van de TMF Awards op zich. Als ambassadrice van Dance4life zet zij zich in voor de aidsproblemen in de wereld en trekt zij met het Dance4life team door het land.

---

Noot aan de redactie: Een persfoto van Nikkie Plessen wordt separaat gemaild. U kunt deze tevens opvragen via Mediadocumentatie, tel. 035-6718598. Voor meer informatie neemt u contact op met Karin Bouwknegt van RTL Nederland communicatie, via 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl.