Veilig Amsterdam


Stadsdeel Oud-Zuid: Depot gevaarlijk afval heeft nieuwe website

Gevaarlijk Afval


* Vervoer en opslag gevaarlijke stoffen

10 juli 2008

Wat is precies gevaarlijk afval? En waar kan ik het kwijt? Voor een antwoord op deze vragen bezoekt u de nieuwe website van het Depot gevaarlijk afval van het Afval Energie Bedrijf (AEB). Deze website kunt u vinden op: http://depot.afvalenergiebedrijf.nl.

Op een eenvoudige manier vindt u op deze website alle informatie die u nodig heeft om uw gevaarlijk afval op een gemakkelijke, veilige en duurzame wijze kwijt te raken. U vult de afvalstof die u kwijt moet in op de speciale zoekmachine en u krijgt direct alle informatie over de wijze van verpakken, te nemen veiligheidsmaatregelen, de acceptatievoorwaarden etcetera.

De website geeft verder veel informatie over de dienstverlening van het Depot gevaarlijk afval. Zo vindt u hier onder andere informatie over het laten ophalen van gevaarlijk afval, de inzet van de veiligheidsadviseurs op uw locatie en de openingstijden voor het zelf brengen van gevaarlijk afval. Ontdek en gebruik de kennis en de service van het Depot!

Ook voor inwoners van Amsterdam is op de website veel informatie te vinden over klein chemisch afval en hoe daar mee om te gaan.