Gemeente Echt-Susteren


Oproep: invullen enquête woningmarktonderzoek tot 20 juli 2008 verlengd

De gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Roerdalen en Roermond voeren momenteel gezamenlijk een onderzoek uit naar de woonwensen van inwoners. Het onderzoek geeft antwoord op vragen als hoe tevreden is men met de huidige woonsituatie, hebben de inwoners verhuisplannen en wat voor woning wensen zij? De termijn voor het invullen van de enquête is verlengd tot 20 juli 2008, dus heeft u een vragenlijst ontvangen maar nog niet opgestuurd? Doe dit dan voor 20 juli en maak kans op een waardebon van EUR50,-!

Veel huishoudens in de regio hebben de afgelopen weken een vragenlijst in de brievenbus ontvangen. Zij hebben de keuze om de schriftelijke enquête in te vullen of om deel te nemen via internet. Onder de deelnemers worden twintig waardebonnen van elk EUR50,- verloot.

Omdat de gemeenten een zo goed mogelijk beeld dienen te krijgen van de actuele situatie op de woningmarkt, is het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen deelnemen aan het onderzoek. Daarom is de termijn voor het invullen van de enquêtes verlengd tot 20 juli 2008. De resultaten worden in oktober verwacht en worden meegenomen om een regionaal beeld van de woningmarkt te kunnen schetsen. Adviesbureau Companen uit Arnhem voert het onderzoek uit.