Travel Unie International Nederland N.V.

ROBINSON OPENT IN 2009 CLUB OP DE MALEDIVEN

Rijswijk, donderdag 3 juli 2008 â Vanaf mei 2009 kunnen ROBINSON fans voor het eerst vakantie vieren op de Malediven. Het premium merk voor Clubvakanties van TUI Nederland, ROBINSON, heeft een eigen eiland in de Gaafa-Alifu-atol, in de zuidelijke Malediven, aangekocht. Deze exclusieve Club biedt 5-sterren comfort in een vrijwel onaangetaste natuur. De Club bestaat uit 100 bungalows, gelegen op het strand, in de tuin en direct op het water.

Een mijlpaal in de groeistrategie
âMet de opening van een eigen Club op de Malediven en daarmee onze uitbreiding naar Azië zetten we een nieuwe stap in onze groeistrategieâ, zegt Sören Hartmann, CEO van ROBINSON. âOnze nieuwe Club op de Malediven, omgeven door spectaculaire, onaangetaste koraalriffen, wordt een exclusieve oase voor duik- en wellnessliefhebbers.â

Unieke ligging en faciliteiten
De nieuwe ROBINSON Club ligt op een eiland van 107.000 m2. Het eiland ligt in een onaangetast deel van de zuidelijke Malediven op ongeveer 20 km van de evenaar, met bijzonder mooie koraalriffen die nog volledig intact zijn. Het dichtstbijzijnde koraalrif ligt op 20 tot 200 meter van het strand. Tot de faciliteiten van de Club behoren een groot zwembad met poolbar en een watersportcentrum met duikbasis, surfplanken en catamarans. De exclusieve spa beschikt over uitgebreide saunafaciliteiten, behandelruimtes, een whirlpool en een eigen tuin. Sporters kunnen zich uitleven in de grote fitnessruimte en op het beachvolleybalveld. Voor de drankjes en maaltijden is er de keuze uit het hoofdrestaurant, een specialiteitenrestaurant en de beachbar.

Bereikbaarheid
De ROBINSON Club is te bereiken met een vlucht naar Malé. Vanuit daar reist men verder naar de luchthaven Kadehdhoo met een binnenlandse vlucht van een uur. Aansluitend vaart men in 15 minuten per speedboot naar het resort. De Club kan ook bereikt worden door aan te vliegen op de internationale luchthaven Gan en vanuit daar nog 30 minuten het watervliegtuig te nemen.