Lewtan benoemt vicepresident van Europees salesteam

10/07/2008 14:29

PR Newswire

WALTHAM, Massachusetts, July 10 /PRNewswire/ --
Usman Ismail, uitvoerend vicepresident van internationale sales- en bedrijfsontwikkeling van Lewtan Technologies, Inc. (R), leverancier van toezicht op en analyse en inhoud van asset-backed securities voor de wereldwijde effectenindustrie, kondigde vandaag de promotie van Jamie Harper tot vicepresident aan voor de EMEA-regio's: Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).
Dhr. Harper begon zijn carrière bij Lewtan in een niet-leidinggevende functie en maakte al snel de overgang naar salesdirecteur van het filiaal in Londen. "Het afgelopen jaar heeft Jamie een uitstekend salesteam samengesteld en onder zijn leiding werd ABSNet (TM) het voornaamste gereedschap voor toezicht in Europa. Vandaag hebben we meer dan 120 klanten in Europa en we zijn toonaangevend op de markt", aldus Ismail. "In zijn uitgebreide managementfunctie zullen Jamie's leidinggevende kwaliteiten zeer welkom zijn voor het verder versterken van onze positie in Europa aangezien Lewtan ernaar streeft zich te profileren als de toonaangevende leverancier van oplossingen voor producten en diensten van zowel de emittent als de investeerder. Lewtan wil een reputatie krijgen als de oplossing voor klanten bij het aanpakken van kwesties als transparantie en naleving van regelgeving die cruciaal zijn voor hun dagelijkse activiteiten en hun succes. Onze oplossingen bieden de controlemiddelen en de toetsbaarheid die vereist zijn voor het inspelen op deze druk."
Als vicepresident van de EMEA-regio zal Dhr. Harper verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse werkzaamheden van het filiaal in Londen. Hiernaast is hij ook verantwoordelijk voor bedrijfsontwikkeling in de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dhr. Harper zal van cruciaal belang zijn voor Lewtan bij zijn groei in nieuwe en opkomende Europese markten.
Dhr. Harper heeft 18 jaar ervaring in de financiële dienstensector. Voor hij bij Lewtan in dienst trad, vervulde Dhr. Harper andere functies, waaronder hoofd van sales en marketing bij Thomson IFR, hoofd van bedrijfsontwikkeling bij Moody's RMS, sales- en marketingdirecteur bij IFex en senior vicepresident bij Demica. Dhr. Harper studeerde aan de Universiteit van Southampton in de UK (zowel chemie als biochemie).

Over Lewtan
Vanuit kantoren in Noord-Amerika en Europa biedt Lewtan Technologies, Inc. een breed scala aan inhoudelijke en technologische oplossingen aan aan leden van de wereldwijde branche voor activa-securitisaties, waaronder emittenten, investeerders, verzekeraars, dienstverleners, kredietverhogers en waarderingsagentschappen. Meer dan 400 instellingen wereldwijd vertrouwen op Lewtan. Het bedrijf werd al twee keer uitgeroepen tot "Global Technology Provider of the Year" door de International Securitisation Report. Ook ontving het bedrijf de Innovation Award en werd het in de 2007 Securitisation Review & Survey Technology Awards van Money Market geprezen voor zijn klantenservice en beste hulpmiddel voor toezicht. Ga voor meer informatie naar www.lewtan.com.

Website: http://www.lewtan.com

Lillian Flores, Lewtan Technologies, Inc., +1-781-672-1175, Lillian.Flores@Lewtan.com






-