BoHil Media neemt Campers.nl over

10/07/2008 15:06

Telegraaf Media Nederland

BoHil Media heeft haar leidende positie op de markt van campers versterkt door de overname van campers.nl. BoHil Media exploiteert op dit moment al camperscaravans.nl, nieuwecampers.nl én het blad Camperscaravans.

BoHil Media heeft grote plannen met de nieuwe aanwinst. Alle campers van camperscaravans.nl worden direct op de site getoond, die zal worden uitgebouwd tot hét camperplatform van Nederland, met behalve vraag- en aanbod ook alle relevante informatie over campers.

"Campers.nl richt zich sinds 2006 uitsluitend op vraag- en aanbod van campers en heeft in dat vakgebied een enorme expertise opgebouwd", aldus Gerard Kuin, oprichter van campers.nl.

"Campers.nl is een uitstekende aanvulling op ons bestaande portfolio. Zo is camperscaravans.nl zowel online als offline al 11 jaar marktleider in het camperaanbod. Met de uitstekende positie van campers.nl kunnen wij klanten een nog betere respons bieden", zo geeft Baptiste Vermeulen, bladmanager van campercaravans, aan.

Over Bohil Media

BoHil Media BV richt zich met name op de markt van boten en campers/caravans. BoHil Media is uitgever van ondermeer het bladen Boten en Camperscarvans én de websites botentekoop.nl, nieuweboten.nl, euroboats.com, camperscaravans.nl, nieuwecampers.nl en nieuwecaravans.nl.

BoHil Media is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.

Over Telegraaf Media Nederland

Telegraaf Media Nederland is onderdeel van Telegraaf Media Groep en omvat de Nederlandse activiteiten van TMG: Uitgeversmaatschappij De Telegraaf, HDC Media, Holland Combinatie, BasisMedia, Telegraaf Tijdschriften Groep, Mobillon, Pilarczyk Media Groep, Telegraaf Productiehuis en Librium TV. In totaal exploiteert Telegraaf Media Nederland meer dan honderd printtitels, even zoveel websites, diverse 'out of home TV' netwerken en een aantal videoproductiehuizen. Dat maakt Telegraaf Media Nederland het eerste complete mediahuis van Nederland, met verschillende mediamerken en -platformen, die onmisbaar zijn voor consument en adverteerder.





http://www.campers.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (