Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 10 juli 2008

Het vestigen van reisbureau Thomas Cook aan de Puccinipassage 2. Procedure ex artikel 19, lid 3, WRO

Met gebruikmaking van artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening is op 3 juli 2008 door het college vrijstelling van het bestemmingsplan s Gravenland 2001 verleend ten behoeve van het vestigen van het reisbureau Thomas Cook, in het pand Puccinipassage 2.

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit binnen een termijn van 6 weken, gerekend vanaf de dag na uitreiking of verzending ervan, een gemotiveerd bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel indienen. Op woensdag 3 juli 2008 is het vrijstellingsbesluit ten behoeve van het reisbureau Thomas Cook naar Travelhuis BV verzonden.

Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Aan de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, sector bestuursrechtspraak, Postbus 50951, 300 BM Rotterdam kan worden verzocht (tegen betaling van griffierechten) een voorlopige voorziening uit te spreken, ingeval een bezwaarschrift bij burgemeester en wethouders is ingediend.