Gemeente Dalfsen

Dalfsen deelt informatie

10-07-2008

De gemeente Dalfsen heeft zich aangesloten bij de landelijke samenwerkende overheidscatalogi. Alle relevante informatie van de gemeentelijke website is nu ook landelijk doorzoekbaar en de bezoeker van www.dalfsen.nl kan nu veel belangrijke landelijke overheidsinformatie via de gemeentelijke website vinden.

Overheidsinformatie op een rij
Samenwerkende Catalogi zet alle overheidsinformatie over gezochte onderwerpen op een rij. Bezoekers komen eerst de informatie tegen van de gemeente Dalfsen, dan die van andere gemeenten, en dan steeds een niveau hoger naar onder meer de provincies en ministeries. Een bezoeker krijgt dus als eerste het deel te zien dat het meest van toepassing is en hebt daarnaast alle andere informatie bij de hand.

Samenwerkende Catalogi is er op gericht om alle productcatalogi van de overheid zo te laten samenwerken, dat gebruikers niet meer voor een dichte deur komen te staan bij de elektronische overheid. De productcatalogi worden zo gekoppeld dat de burger of ondernemer gericht wordt doorverwezen naar de juiste plek in de juiste catalogus.

Op deze website bij de zoekfunctie rechtsboven of www.overheid.nl kunnen geĂŻnteresseerden kijken hoe het zoeken werkt.