AutoRai

Volkswagen Inclusief een jaar actief

(7/10/2008)
Exclusief voor leden van het âVolkswagen Inclusiefâ-klantenprogramma organiseert Volkswagen in juli en september vier akoestische kampvuurconcerten met Nederlandse topartiesten. Ilse DeLange, VanVelzen, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom treden exclusief voor de Volkswagen Inclusief-leden op.

De eerste twee solo-optredens vinden plaats in de avond van 17 en 18 juli in Renesse. Doordat de concerten gegeven worden in een tipi, een traditionele Zweedse tent, heeft het geheel een intiem karakter. Per concert worden 75 Volkswagen Inclusief-leden met vriend of vriendin uitgenodigd, waardoor ook niet Volkswagen-rijders het Volkswagen-gevoel kunnen beleven.

Privileges
Het klantenprogramma is in mei 2007 geïntroduceerd en zal al dit jaar het 100.000ste lid begroeten. Leden van Volkswagen Inclusief ontvangen een klantenkaart en maken maandelijks kans op toegangskaarten voor bijzondere evenementen, zoals belangrijke voetbalwedstrijden, sportclinics en concerten. Volkswagen Inclusief-leden hebben eveneens recht op gratis veiligheidschecks voor hun Volkswagen en korting op diverse producten en diensten, zoals twintig procent korting op rijvaardigheidstrainingen. Ook is de apk-keuring in combinatie met een grote beurt bij de Volkswagen-dealer gratis, net als pechhulp in binnen- en buitenland.

Korting op brandstof
Wanneer een Volkswagen Inclusief-lid kiest voor de Inclusief Visa Card, dan krijgt hij tevens één procent korting bij àlle tankstations wereldwijd bij betaling met zijn Volkswagen-kaart. Ook zijn de eerste twee uur parkeren in de 150 Q-Park parkeergarages in Nederland gratis.

Eigenaren van een Volkswagen kunnen lid worden van het klantenprogramma Volkswagen Inclusief en profiteren van alle voordelen door zich aan te melden op www.mijnvolkswagen.nl.