Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

FREE RECORD SHOP NIEUWE STIJL GEEFT NEDERLANDS TOPTALENT RUIM BAAN

26 JUNI 2008

Op 10 juli en 12 juli zal de band C-Mon & Kypski twee bijzondere instore optredens in de Free Record Shop verzorgen. Na hun twee tournees in de VS eerder dit jaar wilden C-Mon & Kypski de banden met hun Nederlandse fans weer aanhalen. Tijdens de instore optredens kunnen fans ook nog een aantal unieke, door de band geselecteerde goodies verkrijgen bij aankoop van hun meest recente DVD 'Circus' (oa. Blue Blood C&K T-shirts en weekendkaarten voor Solar festival).

Muziekfans kunnen zich op de site van C-Mon & Kypski aanmelden voor de instore optredens en kunnen daardoor ook nog een speciale luistersessie van het nieuwe album bijwonen. De komende maanden gaat de band aan het nieuwe album werken en de release wordt begin 2009 verwacht.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij Free Record Shop. Free Record Shop heeft twee weken geleden voor het eerst haar nieuwe logo aan publiek getoond.
Het nieuwe logo zal voor de consument de eerste kennismaking zijn met het nieuwe Free Record Shop. In de nieuwe strategie geeft Free Record Shop nog steeds nieuw toptalent ruim baan.

De optredens in de Free Record Shop zullen op donderdag 10 juli om 19:00u in de Kalverstraat 230 te Amsterdam en op zaterdag 12 juli om 13:00u op de Oudegracht 113 te Utrecht plaatsvinden.

Datum
Tijd
Filiaal
Adres
Donderdag 10 juli 2008
19.00 uur
Amsterdam
Kalverstraat 230
Zaterdag 12 juli 2008
13.00 uur
Utrecht
Oude Gracht 113

Voor meer informatie: www.c-monandkypski.com

Noot voor redacties: