KPN NV
KPN sponsort Nijmeegse Vierdaagse met communicatiemiddelen

Dit jaar is de communicatie van de Nijmeegse Vierdaagse-organisatie in goede handen. KPN Business Mobile Solutions sponsort de Vierdaagse met mobiele communicatiemiddelen die voldoen aan de strikte veiligheidsnormen die voor dit evenement gelden.

Voor de communicatie van de Nijmeegse Vierdaagse worden zo'n 130 mensen van de organisatie uitgerust met portofoons en mobilofoons van KPN. Via een aantal steunzenders en mastwagens wordt een speciaal netwerk ingericht. Een commando unit is 24 uur per dag in touw om het netwerk te monitoren, vanaf de Vlaggenparade op 13 juli tot en met de intocht op 18 juli.

Daarnaast voorziet KPN tien wandelaars van mobiele telefoons met GPS navigatie. Met deze telefoons worden temperatuursmetingen, met identiteit van de wandelaar en geografische locatie, via het KPN-netwerk doorgegeven naar een centrale database. Vijf medische professionals monitoren vervolgens de temperatuursontwikkeling en de conditie van de wandelaars middels een PharmaPhone.

KPN wil door deelname aan dit experiment een bijdrage leveren aan het verantwoord organiseren van wandelevenementen.

KPN werkt niet alleen hard om de communicatie van de Nijmeegse vierdaagse goed te laten verlopen. Elk jaar lopen enthousiaste KPN-collega's mee via de KPN Personeelsorganisatie. Dit jaar zijn dat er zo'n 70.

KPN Business Mobile Solutions is gespecialiseerd in bedrijfskritische communicatie, en richt zich op de Openbare Orde en veiligheid, Vervoer, Industrie en Maritiem. In deze sectoren is beveiligde en gegarandeerde communicatie van cruciaal belang. KPN heeft hiervoor een team van experts die garant staan voor deze bedrijfskritische communicatie.