Ingezonden persbericht

Persbericht - 10 juli 2008

Verrerondreizen.nl verkoopt 258 verre reizen in 1e helft 2008

Nijmegen, 10 juli 2008 - Reizigers wisten de verre reizen vergelijker Verrerondreizen.nl goed te vinden in het eerste half jaar van 2008. Er werden 258 reizen verkocht, met een totale waarde van 843.647 euro.

Het grote succes verbaast enigszins ook eigenaar van de site, het reisbedrijf Wereldwijzer.nl. "We hebben meerdere van dit soort vergelijkingssites, maar Verrerondreizen.nl springt er zeer positief bovenuit", aldus Jeroen Remijnse, één van de oprichters van Wereldwijzer.nl. "Direct na de start van Verrerondreizen.nl in januari ging het snel met boekingen, met een top in mei".

De top 5 van reisaanbieders qua boekingen via Verrerondreizen.nl in de eerste zes maanden van 2008:

1. Kras Reizen
2. Shoestring
3. Djoser
4. De Jong Intra
5. Baobab / Sawadee

Op Verrerondreizen.nl worden reisaanbieders van verre bestemmingen overzichtelijk weergegeven per land. Door op de aanbieders te klikken wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar het reisaanbod van dat specifieke land. Het grote voordeel voor de bezoeker van Verrerondreizen.nl is dan ook dat deze niet zelf meer hoeft uit te zoeken welke reisaanbieder naar welk land gaat en het aanbod van de reisaanbieders voor een land eenvoudig te vergelijken is.

Het succes van Verrerondreizen.nl is te danken aan zeer gerichte advertentiecampagnes op o.a. Wereldwijzer.nl Reisforums, een populaire online ontmoetingsplaats voor reizigers. Daarnaast adverteert Verrerondreizen.nl via Google, waarbij een advertentie wordt getoond bij de relevante zoekopdrachten.

Noot voor de redactie,