Ingezonden persbericht

Strategisch samenwerkingsverband Callas en Aquila

Callas en Aquila dichten gat vraag specifieke verzekeringsproducten

Amsterdam, 10 juli 2008 - Callas en Aquila zijn een strategische samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking leveren zij een efficiëntere ontwikkeling en administratieve verwerking van verzekeringsproducten aan verzekeraars en distributeurs.

Door de expertise van Callas en Aquila samen te voegen, wordt er snel ingespeeld op de groeiende vraag naar specifieke verzekeringsproducten. Thomas Stallinga, CEO van Callas Group: 'Callas heeft ambitieuze doelstellingen om aan intermediairs, affinities en hypotheekketens de gewenste verzekeringsproducten te leveren. De expertise van Aquila is daarin een onmisbare schakel. Het bundelen van de krachten stelt ons in staat om de gewenste producten snel tegen de juiste prijs aan de juiste klanten te kunnen aanbieden'. Edwin Kennedy, directeur van Aquila: 'Wij zijn trots op deze strategische bundeling van krachten. De samenwerking is het startsein voor een nieuw tijdperk dat aanbreekt in de verzekeringsmarkt. Een tijdperk waarin eindelijk de eindgebruiker centraal staat'.

Over Callas
Callas is een onafhankelijke, innovatieve onderneming, opgericht in 2001, die scherp geprijsde, financiële verzekerings- en spaarproducten op de markt brengt. Callas ontwikkelt, beheert en administreert pensioenspaar- en verzekeringsproducten voor organisaties die een collectief vertegenwoordigen. Voorbeelden zijn intermediairs, affinities, hypotheekketens en pensioenfondsen. Callas is een businessconcept. De consument kan de producten van Callas via derden aanschaffen.

Over Aquila
Aquila is gespecialiseerd in informatiearchitectuur en projectmanagement, specifiek voor de verzekeringsbranche. Aquila zorgt voor heldere en praktische toepasbare modellen die verzekeraars in staat stellen om gefundeerde keuzes te maken op verschillende beleidsterreinen. Aquila heeft halffabricaten (modellen) en softwarecomponenten beschikbaar voor de realisatie van schade-, pensioen- en levensystemen.

Noot voor de redactie,