Ingezonden persbericht

Alblasserdam, 10 juli 2008

Jan-Wouter Vlot: "Ik wil niet vanaf de zijlijn toekijken"
Directeur Mondial Vlot Verhuizingen kan nu ook officieel als agent op pad

In het dagelijks leven is Jan-Wouter Vlot directeur van Mondial Vlot Verhuizingen in Sliedrecht. In zijn vrije tijd draagt hij zijn steentje bij aan de maatschappij: als politievrijwilliger. Sinds kort mag hij zicht officieel politieagent noemen.

Na een intensieve 3-jarige politieopleiding mocht Vlot onlangs zijn diploma in ontvangst nemen. Hij mag zich nu, naast directeur van een verhuisbedrijf, ook officieel politieagent noemen. "Ik wil op deze manier een bijdrage leveren aan de samenleving", zegt de trotse 29-jarige directeur. "Eerst keek ik altijd toe vanaf de zijlijn, nu kan ik daadwerkelijk mijn steentje bijdrage aan de maatschappij."

Jan-Wouter gaat in het weekend en 's avonds regelmatig op pad als agent. Als vrijwilliger ondersteunt hij de politie bij alcoholcontroles, evenementen en andere werkzaamheden. "Ik kan alles doen wat een normale agent doet." En dat is net even wat anders dan waar de geboren Hardinxvelder dagelijks mee bezig is: leiding geven aan Mondial Vlot Verhuizingen in Sliedrecht.

Mondial Vlot Verhuizingen, onderdeel van het samenwerkingsverband Mondial Movers, is een Erkende Verhuizer en bestaat al sinds 1896. Vanuit het hoofdkantoor in Sliedrecht - er zijn ook kantoren in Capelle aan den IJssel, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam, worden particuliere en bedrijfsverhuizingen geregeld, internationaal en nationaal. Ook verzorgt het verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren de inboedelopslag.

Meer informatie over vrijwilligers bij de politie kunt u vinden op: http://www.politie.nl/Overdepolitie/vrijwillige_politie.asp

Foto 1: Jan-Wouter Vlot, directeur van Mondial Vlot Verhuizingen, als politieagent. Foto: Politie Zuid-Holland Zuid.
Foto 2: Jan-Wouter bij zijn aanstelling als politieagent. Foto: Mondial Vlot Verhuizingen.

Noot voor de redactie (