USG People N.V.
Start People wordt Official Partner van Eredivisie

Almere, 10 juli 2008 - USG People heeft een partnership gesloten met Eredivisie CV. Start People, een dochter van USG People, wordt in deze samenwerking Official Partner van de Eredivisie. Start People wil zich met het Eredivisie partnership nadrukkelijk profileren onder de ruim negen miljoen voetballiefhebbers in Nederland. De overeenkomst is afgesloten voor de komende twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

Rob Zandbergen, Chief Financial Officer van USG People: "Eredivisie vormt voor ons een uitstekend platform om het merk Start People mee te associëren. Deze samenwerking biedt vele kansen om ons op een aansprekende manier te onderscheiden in de markt. We kijken uit naar een succesvolle koppeling met de grootste sportcompetitie in Nederland."

Directeur Eredivisie Alex Tielbeke is verheugd met de nieuwe partner: "De gesprekken met USG People verliepen vanaf het begin in een zeer positieve sfeer. Het enthousiasme en de ideeën van Start People om ons partnership te activeren, werken aanstekelijk. We zijn erg blij met de aanwezigheid van Start People in de basisopstelling van Eredivisie."

Start People behoort tot één van de grootste arbeidsmarktintermediairs van Nederland. De werkwijze van Start People is gericht op de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij. In het partnership met Eredivisie wordt de populariteit en het succes van de voetbalsport benut om het verschil te maken voor mensen van alle achtergronden en leeftijden. Eredivisie bevindt zich in het hart van de Nederlandse voetbalsport en is via 18 aangesloten clubs hofleverancier van het Nederlands elftal. Deze uitgangspunten vormen een uitstekende basis voor een succesvol partnership, waarvan de verdere invulling in de komende tijd zal worden uitgewerkt.

Noot voor de pers:

Voor meer informatie over dit persbericht:
USG People N.V.: Anneke van der Wilt, Corporate Director Marketing & Communication
Telefoon: +31 (0)36 529 95 10

Eredivisie CV: Alex Tielbeke, Directeur
Telefoon: +31 (0)6 20 111 500

Profiel USG People
USG People is actief met een groot aantal sterke merken die gezamenlijk totaaloplossingen bieden op het vlak van uitzending, detachering, HR- en customer care-services. Met een omzet van ¤ 3,,9 miljard is USG People de Europese nummer vier in uitzending, detachering en HR-services. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Allgeier Zeitarbeit, Proflex en Start People (General Staffing) - Ad Rem Young Professionals, ASA Student, Content, Creyf's, Express Medical, Geko Zeitarbeit, Receptel, Secretary Plus, StarJob, SYS, Technicum en Unique (Specialist Staffing) - Legal Forces, USG Capacity, USG Energy, USG Financial Forces, USG HR Forces, USG Innotiv, USG Multi Compta, USG Restart en Utrechtse Juristen Groep (Professionals) - Call-IT, CapitalP, de wereld van IKKI en United MarketPlace (Other Services).

USG People is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en is opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Bezoek voor meer informatie over USG People of haar werkmaatschappijen onze website www.usgpeople.com.