Ingezonden persbericht

GN NETCOM INTRODUCEERT DE JABRA BT2050

Deze nieuwe headset biedt stijlvol design en optimale functionaliteit voor een interessante prijs

Breda, 10 juli 2008 - GN Netcom, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, kondigt vandaag de lancering van de nieuwe Jabra BT2050 aan. Met deze strak vormgegeven, lichtgewicht headset in mat-zwart en zilver kunnen gebruikers met optimaal gemak handsfree gesprekken voeren. Dankzij de functie "Automatisch pairen", de twee verschillende draagstijlen en de perfecte geluidskwaliteit is dit model een geschikte headset voor elke modebewuste gebruiker die stijlvol handsfree wil bellen voor een interessante prijs.

De knoppen van de Jabra BT2050 zijn handig geïntegreerd waardoor de headset een ongecompliceerd, strak en trendy uiterlijk heeft. Dankzij de functie "Automatisch pairen", een aparte aan/uit-knop en de mogelijkheid om gesprekken op te nemen en te beëindigen door slechts zacht de ronde, zilveren disc aan te raken, is de Jabra BT2050 bijzonder gemakkelijk in gebruik.

De Jabra BT2050 is één van de lichtste en kleinste headsets in zijn soort: hij weegt slechts 8 gram en is iets meer dan 4 cm lang. Tevens biedt de Jabra BT2050 te allen tijde glasheldere geluidskwaliteit omdat hij is uitgerust met Bluetooth 2.0 met EDR en e-SCO. De BT2050 kan worden gedragen met of zonder oorhaak en wordt geleverd in twee verschillende maten voor optimaal individueel comfort.

Prijs & beschikbaarheid:
De Jabra BT2050 is per direct beschikbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt 39,95 euro.

Belangrijkste eigenschappen van de Jabra BT2050:
· Stijlvolle, functionele headset: strak ontworpen voor optimaal gemak, in discreet mat-zwart en zilver
· Glashelder geluid en gemakkelijk te gebruiken met aparte aan/uit-knop
· Optionele oorhaak: wordt geleverd met twee oorhaakjes in verschillende maten voor individueel draagcomfort
· Optimale prijs/kwaliteit verhouding
· Tot 4 uur gesprekstijd en tot 180 uur stand-by tijd
· Lichtgewicht: weegt slechts 8 gram
· L 42 mm x B 19 mm x H 26 mm
· Automatisch pairen voor eenvoudige installatie
· Discreet lampje: LED knippert niet constant
· Gesprekken beantwoorden/weigeren, nummer herhalen en voice dial
· Bluetooth technologie 2.0 EDR & eSCO

Over GN Netcom
GN Netcom is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met ongeveer 1200 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt en produceert GN Netcom een uitgebreid aanbod aan draadloze en draadgebonden headsets, die op de markt gebracht worden voor zowel mobiele consumenten als zakelijke professionals op kantoor en in Call Centers. GN Netcom´s activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord, dat sinds 1869 mensen helpt met communiceren. GN Store Nord is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange.

Voor meer informatie:
www.jabra.nl



Ingezonden persbericht