Gemeente Borsele

Wet op de Ruimtelijke Ordening

toepassing artikel 17

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele maken bekend dat er een verzoek is ingediend om toestemming te verkrijgen voor het tijdelijk plaatsen van een unit ten behoeve van een huisartsenpraktijk met apotheek, op een perceel gelegen aan de Hertenweg in Nieuwdorp, kadastraal bekend gemeente Borsele sectie A, nr. 1450. Het onderhavige perceel valt binnen het bestemmingsplan âBorsels Buitenâ en heeft de be-stemming âAgrarisch gebied met maximale flexibiliteitâ(AF). Op grond van deze bestemming is de beoogde activiteit en het plaatsen van de unit niet toegestaan. Burgemeester en wethouders zijn echter voornemens een tijdelijke vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan voor een periode van maximaal vijf jaar met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Inzage

Alvorens te beslissen over het verlenen van deze vrijstelling ligt de aanvraag van 11 juli tot en met 21 augustus 2008 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis op de afde-ling Interne Zaken.

Zienswijze

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA, Hein-kenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Bouwen en Wonen voor het maken van een afspraak (0113) 238464. Gedurende de termijn van de te-rinzagelegging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Heinkenszand, 10 juli 2008