Gemeente Veenendaal


Staat uw foto straks op de omslag van de nieuwe gemeentegids?

Fotowedstrijd

Ook dit jaar is aan de uitgifte van de gemeentegids een fotowedstrijd verbonden . Voor de gemeentegids 2009 die in december huis-aan-huis wordt verspreid, nodigen wij u uit om fotos in te sturen. Het thema van dit jaar is Veenendaal-promotie. Uit de ingezonden fotos worden 10 fotos geselecteerd die in de nieuwe gemeentegids worden afgedrukt.

Stel u wilt iemand die niet in Veenendaal woonachtig is laten zien wat onze gemeente zo bijzonder maakt? Welke foto zou u daarvoor gebruiken? Met welke foto zou u Veenendaal op de kaart willen zetten en promoten? U kunt daarbij denken aan een foto van uw mooiste plekje van Veenendaal, maar het mag ook een foto zijn van een typisch Veense traditie of een foto die uw beleving van Veenendaal weergeeft.

De jury, onder voorzitterschap van burgemeester Elzenga, selecteert uit de inzendingen tien fotos. Deze fotos worden afgedrukt in de gemeentegids met vermelding van de naam van de fotograaf en een omschrijving van de foto. De allermooiste foto wordt afgedrukt op de omslag van de gemeentegids. Daarnaast is het de bedoeling de genomineerde fotos te gebruiken voor promotiedoeleinden en voor een expositie.

Om de foto's te kunnen gebruiken, moeten ze aan enkele voorwaarden voldoen:


- foto's kunnen bij voorkeur digitaal, maar ook als afdruk worden ingestuurd


- digitale foto's moeten een resolutie van 300 dpi hebben; stel uw camera in op maximale beeldkwaliteit


- de foto's moeten in kleur zijn, niet in zwart-wit


- vanwege het portretrecht mogen mensen alleen herkenbaar in beeld zijn gebracht als zij akkoord gaan met plaatsing van de foto in de gemeentegids


- commerciële fotografen zijn van deelname uitgesloten

U kunt uw foto's tot maandag 1 september insturen naar de gemeente Veenendaal, afdeling Communicatie en Dienstverlening t.a.v. Dorothé Dijkstra, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal. Digitale foto's kunt u e-mailen naar dorothe.dijkstra@veenendaal.nl
Vermeld duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer met een korte omschrijving van uw foto en de plaats waar deze is gemaakt.