Gemeente Boxtel

Meldingen Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat op 20 mei 2008 de volgende 2 meldingen zijn ontvangen ingevolge artikel 8.19 lid 2 van de Wet milieubeheer van:

1. J.P.C. van Hal, Nergena 36, voor het veranderen van de inrichting gelegen aan Nergena 36. De melding heeft betrekking op het wijzigen van twee afvoerkanalen die in één worden gebracht en waar tussen in de drukkamer onderscheidt wordt gemaakt tussen de afvoerlucht op 70% of 95% reductie. 2. J.P.C. van Hal, Nergena 6a, voor het veranderen van de inrichting gelegen aan Nergena 6a. De melding heeft betrekking op het wijzigen van de indeling van de rundveestal en het in gebruik nemen van de open ruimte in de varkensstal (stal C) als opslagruimte voor de varkenshouderij uitbreiding van de voeropslag door aanleg van een sleufsilo voor kuilvoermaïs.

Wij hebben op woensdag 9 juli 2008 besloten te verklaren dat uit de meldingen blijkt dat de voorgenomen veranderingen / wijzigingen: * niet leiden tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan de inrichtingen ingevolge de verleende milieuvergunningen en de daaraan verbonden beperkingen en voorschriften mogen veroorzaken * niet zullen leiden tot andere inrichtingen dan waarvoor milieuvergunningen zijn verleend * geen aanleiding geven tot het toepassen van artikel 8.22, 8.23 of 8.25 Wet milieubeheer.

Ter inzage De verklaringen, de meldingen en andere ter zake zijnde stukken liggen ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt, van donderdag 10 juli 2008 tot vrijdag 22 augustus 2008 op elke werkdag van 9.00 tot 12.30 uur en op overige tijden na een telefonische afspraak, (0411) 655294. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven. Een afschrift van deze stukken kan worden verstrekt.

Mogelijkheid tot bezwaar en beroep Tot vrijdag 22 augustus 2008 kunnen tegen de verklaringen door derden c.q. belanghebbenden bezwaar wor-den gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders van Boxtel. Naast bezwaar kunnen derden c.q. belanghebbenden gedurende deze termijn in beroep gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien er in beroep wordt gegaan kan er bij de Raad van State tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrecht, Postbus 20.019, 2500 EA 's Gravenhage. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State. Bezwaren kunt u sturen naar het hoofd van de afdeling Wonen en Milieu van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

10-07-2008
---