Gemeente Boxtel

Vrijstelling gebruik

Door burgemeester en wethouders is vrijstelling verleend voor het in gebruik nemen van het perceel direct grenzende aan de zuidzijde van basisschool De Oversteek, Dorpsstraat 28, als speelterrein c.q. ruimte voor een buitenberging en fietsenstalling. Het betreft hier de vrijstelling als bedoeld in artikel 19, tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Inzage De vrijstelling ligt gedurende de beroepstermijn, te weten van vrijdag 11 juli 2008 tot en met donderdag 21 augustus 2008, ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. De bij de vrijstelling behorende stukken kunnen worden ingezien na telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling, (0411) 655249.

Beroep Aangezien de vrijstelling wordt voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen geen bezwaarschriften worden ingediend. Derdenbelanghebbenden, die van mening zijn door het verlenen van de vrijstelling rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen, kunnen binnen de beroepstermijn beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank, Postbus 90.125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Aan de behandeling van een beroepsschrift zijn kosten verbonden.

10-07-2008
---