Ingezonden persbericht


Pressrelease

Nieuwe stichting Stop Kindermisbruik
Yolanthe Cabau van Kasbergen en Arjan Erkel laten kinderen niet in de steek

Amsterdam, 10 juli 2008 - Yolanthe Cabau van Kasbergen en Arjan Erkel gaan onder de naam Stop Kindermisbruik verder met hun strijd tegen kindermisbruik in ontwikkelingslanden. Stop Kindermisbruik streeft een wereld na waarin kinderen niet langer slachtoffer zijn of worden van misbruik, in de breedste zin van het woord. Dat bereikt de nieuwe stichting door projecten te ondersteunen die worden uitgevoerd door lokale partnerorganisaties over de hele wereld.

Door gerichte voorlichting, via scholen, media en direct contact wil Stop Kindermisbruik bovendien het bewustzijn vergroten van het bestaan van kindermisbruik en de schaal waarop dit, wereldwijd, nog altijd voorkomt.

Initiatiefnemers Yolanthe Cabau van Kasbergen (tevens ambassadrice) en Arjan Erkel worden bijgestaan door Roelof van Laar (o.m. gemeenteraadslid Leiden) die de functie van directeur beleid en projecten op zich heeft genomen. De stichting verwacht de vacature van directeur communicatie en fondsenwerving op korte termijn in te kunnen vullen.

De oprichting van Stop Kindermisbruik is mede mogelijk gemaakt door BAS Consultancy uit Den Haag, detacheerder van professionals op hbo- en academisch niveau in financiële, juridische en ICT-functies.

Stichting Stop Kindermisbruik
Herengracht 257
1016 BJ Amsterdam
T. 020 7163933
F. 020 7163932
info@stopkindermisbruik.nl
www.stopkindermisbruik.nl



Ingezonden persbericht