Ingezonden persbericht


Mysims BRENGT IN oktober HET leuke HITSPEL VAN DE WII MÉT NIEUWE ELEMENTEN NAAR pc-SPELERS WERELDWIJD

Speel online met je vrienden en ontmoet nieuwe MySims-personages op je PC!

Schiphol-Rijk, 10 juli 2008 - The Sims", een label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), maakte vandaag de eerste details van MySims" voor de PC bekend. Het spel ligt in oktober 2008 in de winkels. MySims verscheen in de herfst van 2007 voor de Wii" en Nintendo DS" en is een wereldwijde hit geworden onder gamespelers. Nu verschijnt het spel voor de PC met nieuwe online elementen en nieuwe personages.

In MySims kun je originele personages creëren, een stadje bouwen, een gemeenschap laten groeien en een compleet eigen wereld ontdekken. Creëer je MySims van top tot teen en speel coole nieuwe items vrij terwijl je vriendschappen sluit en relaties opbouwt met je buren. Maak unieke creaties door huizen, winkels, restaurants en meer te ontwerpen in dit leuke spel met een open eind. Je hebt slechts wat creativiteit en een beetje hulp van de inwoners nodig!

Nu voor de PC met nieuwe online elementen en personages!

Speel met je vrienden in een veilige online gameruimte en ontdek verrassingen en wonderlijke zaken in je nieuwe stad samen met de MySims die je al kent en een nieuwe cast aan personages. In MySims voor de PC beleef je al het plezier van het eerste spel én vind je nieuwe online elementen en gloednieuwe personages die je creativiteit aanwakkeren. Je kunt chatten, op elkaar reageren en spellen zoals tikkertje en verstoppertje spelen met je online vrienden. Bouw gebouwen en creëer objecten die je samen met maximaal zeven vrienden die ook online zijn kunt gebruiken. Je kunt je creaties delen met je vrienden in het spel en buiten het spel via de e-mail of instant message, zodat anderen jouw creaties kunnen gebruiken in hun eigen MySims-stad. Het is aan jou of je online speelt of niet, je kunt besluiten om als single-player te spelen of om je ervaringen te delen door met je vrienden in een online buurt te spelen.

MySims voor de PC opent de wereld van MySims die je kunt ontdekken, waarin je kunt spelen en die je kunt delen met maximaal zeven andere vrienden die tegelijkertijd online zijn , zegt Rod Humble, Head of Studio voor The Sims". Voor het eerst kun je de creativiteit van MySims delen met anderen en gezamenlijk een stadje creëren waarin je kunt wonen met je online vrienden. MySims voor de PC biedt een nieuwe wereld vol interactie met persoonlijke creaties, gebouwen en stadjes die je kunt delen met vrienden en dat geldt ook voor meubels en andere op maat gemaakte creaties die jij en je vrienden kunnen ruilen. Spelers die graag MySims op de Wii en Nintendo DS spelen, zullen dit zien als een geweldige manier om samen met vrienden een online PC-spel te spelen. Spelers die MySims nog niet kennen, zullen het een origineel en spannend spel vinden.

In oktober is het tijd om met MySims de stad in te gaan!

Productspecificaties

Uitgever: Electronic Arts

Platform: PC

Release: Europa: 30 oktober 2008

Categorie: Simulatie

ESRB Rating: Dit spel is nog niet beoordeeld

PEGI Rating: Dit spel is nog niet beoordeeld

Over de The Sims-franchise

De The Sims-franchise heeft sinds de release in februari 2000 een indrukwekkend aantal van ruim 100 miljoen exemplaren verkocht. Het spel is vertaald in 22 verschillende talen en verschenen in 60 verschillende landen en The Sims is een universeel fenomeen geworden op cultureel en gamegebied. Bezoek voor de nieuwste informatie over The Sims en de leukste creaties voor The Sims 2 van onze community-leden www.thesims2.com. Ga naar www.thesims3.com voor het allerlaatste nieuws over The Sims 3 en meer informatie.

Over Electronic Arts

Electronic Arts Inc. (EA) heeft zijn hoofdkwartier in Redwood City in Californië en is s werelds meest vooraanstaande softwarebedrijf op het gebied van interactief entertainment. Het bedrijf, dat is opgericht in 1982, ontwikkelt, publiceert en distribueert interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en Internet. Electronic Arts brengt zijn producten op de markt onder vier merknamen: EA SPORTSTM, EATM, EA SPORTS FreestyleTM en POGOTM. In het fiscale jaar 2008 registreerde EA een netto opbrengst van 3,67 miljard dollar; van 27 van zijn games werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De homepage en online gamesite van EA is www.electronicarts.nl. Voor meer informatie over de producten van EA en voor volledige persberichten kunt u kijken op http://info.ea.com.

SPORTS, EA SPORTS Freestyle, POGO, The Sims en MySims zijn gedeponeerde of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de VS en/of in andere landen. Alle rechten gereserveerd. Wii en Nintendo DS zijn gedeponeerde handelsmerken van Nintendo. Alle andere gedeponeerde handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.

Eline Mellink & Robbert Minderhoud

Pride PR voor Electronic Arts

+31 71 568 00 28

ea@pridepr.nl

###