Ingezonden persbericht


Persbericht

ABN AMRO en De Hypotheekshop intensiveren samenwerking

Samenwerking vergroot productaanbod en levert consument voordeel op

Huizen/Amsterdam, 10 juli 2008- De Hypotheekshop breidt haar productassortiment uit met hypotheken van ABN AMRO. Hiertoe hebben beide partijen een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Met de hypotheken van ABN AMRO kan de consument bij De Hypotheekshop nu kiezen uit nagenoeg alle aanbieders. De samenwerking biedt consumenten nog een extra voordeel. Iemand die naast de hypotheek ook een Particulier Pakket (betaalpakket) bij ABN AMRO afneemt, krijgt een korting op de hypotheekrente. De korting op de hypotheekrente geldt ook voor klanten die al bancaire producten van ABN AMRO hebben en de hypotheek bij De Hypotheekshop sluiten.

Edo Keuning, directeur Intermediaire Verkoop bij ABN AMRO: Klanten die een ABN AMRO-product willen afsluiten, moeten ons op zoveel mogelijk locaties kunnen vinden. De Hypotheekshop is dan, met zijn 200 vestigingen, een aantrekkelijke partner. Wij zijn dan ook blij dat we deze samenwerking met De Hypotheekshop kunnen aangaan.

Ronald Tiemessen, adjunct directeur van De Hypotheekshop, is verheugd over de hernieuwde samenwerking met de grootbank: Deze samenwerking sluit naadloos aan bij de doelstelling van De Hypotheekshop. Consumenten krijgen bij ons een volledig en ongekleurd hypotheekadvies en moeten vervolgens keus hebben uit nagenoeg alle geldverstrekkers. De uitbreiding van ons assortiment met de producten van ABN AMRO draagt daar op een uitstekende wijze aan bij. Hoe breder het assortiment, hoe beter wij de consument onafhankelijk kunnen adviseren met een duidelijk verhaal over zijn gehele financiële situatie en toekomst .

De Hypotheekshop

Met 200 vestigingen in het land is De Hypotheekshop de grootste, financiële adviesketen voor hypotheken in Nederland. De Hypotheekshop is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.