Internet en je mobiele telefoon als persoonlijke bewaking


NEDERLAND, 20080710 -- Geef op Internet aan waar je naartoe gaat reizen. Geef aan wie je dit vooraf wilt vertellen en wie alleen in noodsituaties. Ontvang een sms ter herinnering als je had moeten arriveren. Geef een reis-vertraging door per sms mocht het onderweg even tegen zitten. Meld dat je veilig bent gearriveerd per sms of via Internet. Met de service van MijnAankomst.nl is het nooit meer nodig alleen te reizen zonder dat iemand het weet.

Je staat er niet altijd bij stil, maar onveilig reizen doe je veel vaker dan je denkt. Op strandvakantie met je vrienden of backpacken in een ver exotisch land maar zonder een volledig reisschema aan het thuisfront door te geven. Of dichter bij huis, na een avondje stappen met vriendinnen ga je alleen op de fiets door het donker terug. Of gewoon overdag als je voor je werk onverwacht naar een onbekende locatie moet.

Je bent gesteld op je vrijheid en je wilt kunnen gaan en staan waar en wanneer jou dat uitkomt. En hoewel je misschien wel weet dat het voor je eigen veiligheid verstandiger zou zijn, wil je bepaalde reisplannen niet altijd met iedereen delen.
Maar wat als er onderweg iets misgaat waardoor je niet arriveert op de plaats van bestemming? Of als je dagenlang niets van je laat horen? Wat gebeurd er als vrienden, familieleden of collega's niet weten dat je op stap ging? Ze zullen je niet altijd automatisch missen, laat staan dat ze weten waar ze je moeten zoeken.

MijnAankomst biedt de oplossing, iedereen up-to-date over jouw reizen.

Op de site van MijnAankomst kun je vooraf je reisplannen registreren. Arriveer je niet op het door jou aangegeven tijdstip, dan krijgen alle contactpersonen die je hebt opgegeven automatisch een noodbericht per sms- en e-mail, met hierin aanwijzingen om je snel te kunnen traceren. Als je voor echt veilig wilt gaan, kunnen bepaalde contactpersonen zelfs al voor je reis op gaat op de hoogte worden gesteld van je reisplannen.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer over de mogelijkheden van MijnAankomst vertellen, maar veel leuker is het om het gewoon zelf uit te testen. Surf naar www.MijnAankomst.nl, volg de eenvoudige instructies op en maak je eerste reis aan.