Golfers netwerken online op videosite


Wereldwijd golfvideos delen op favoriete golfbanen

UTRECHT, 20080710 -- Howiplaygolf.com is in de lucht! Deze nieuwe online videostreaming portal voor en van golfrecreanten, -amateurs en -pro's is gratis en gemakkelijk toegankelijk. Door golfmomenten te plaatsen en te bekijken is het nu mogelijk golftechnieken te verbeteren. Uniek is dat de video's vertraagd kunnen worden afgespeeld waardoor analyse beter mogelijk is.

Golfmomenten zoals een teeshot, approache, chip, pitch, flop, punch of putt vastleggen en wereldwijd te laten bewonderen kan nu! Zodra de video (gemaakt met mobiele telefoon of camera) online staat kan men de golfswing vertraagd afspelen en zo dus gemakkelijk analyseren of delen met anderen. Het is daarbij ook mogelijk om een vraag te plaatsen bij de video. Bezoekers kunnen vervolgens technische- en tactische tips geven. De juiste stand van de armen, de grip, het indraaien van de benen, iedere beweging kan beter worden geanalyseerd. Profiteer van de online coaches en verbeter het golfspel. Howiplaygolf.com is overzichtelijk ingedeeld voor golfers die meer willen op het gebied van techniek en netwerk.

Golfcommunity

Howiplaygolf.com brengt golfers dichter bij elkaar. Bezoekers kunnen een eigen profiel aanmaken en zich vervolgens op de site presenteren en interactie hebben met anderen. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor (teaching) pro's. In een profiel wordt informatie gegeven over de favoriete golfbaan, handicap etc. Het is mogelijk om te zoeken naar profielen van golfers met dezelfde interesses of uit dezelfde branche. Vervolgens kan men zoeken naar video's gemaakt op golfbanen uit dezelfde stad of land. De golfers van die video's kunnen worden uitgenodigd voor een wereldwijd rondje golf, clubcompetitie of een gezelligheidsevenement. Maak de juiste match en nodig spelers uit op je favoriete golfbaan. Neem een kijkje op www.howiplaygolf.com en verbeter de golfswing.