Z STUDIO ontvangt de '2007 TCOO Supplier Award' van Celestica


Rotterdam, 20080710 -- Z STUDIO Manuals Production heeft de 2007 Total Costs of Ownership Supplier Award (TCOO(TM)) ontvangen van Celestica, wereldwijd marktleider in end-to-end productlifecycle-oplossingen. Deze leveranciersprijs biedt erkenning voor de leverancier die het meest bijdraagt aan de supply chain doelstellingen van Celestica; namelijk het verlagen van de total cost of ownership voor klanten en daarmee meer flexibiliteit bieden om zakelijke uitdagingen aan te kunnen gaan.

"Wij zijn zeer trots op het behalen van deze prijs, met name omdat wij als leverancier het hoogst hebben gescoord van heel Europa", zei Radko Severin, CEO en CFO bij Z STUDIO. "Voor ons als leverancier van een totaalpakket aan diensten op het gebied van wereldwijde lokalisering en productie van technische productdocumentatie, bevestigt deze prijs nogmaals het succes van onze formule."

Dit jaar is het tweede jaar van het Celestica´s TCOO Supplier Awards Programma. Het programma bouwt voort op de Ring en TCOO Supply Chain strategie van Celestica. Deze strategieën zijn erop gericht lead-tijden te verkorten met een verbeterde leveranciersnabijheid en het helpen van klanten met het sneller op de markt brengen van kwalitatief hoogstaande producten, tegen de laagst mogelijke totaalkosten. Ter ondersteuning hiervan worden leveranciers geselecteerd op basis van de volgende kenmerken: kwaliteit, levering, technologie, service, prijsstelling en flexibiliteit.

"Wij feliciteren Z STUDIO met het behalen van deze 2007 TCOO Supplier Award", zei John Boucher, Executive Vice President, Supply Chain Management Solutions en Chief Procurement Officer bij Celestica. "Daarnaast wil ik Z STUDIO hartelijk bedanken voor het ondersteunen van onze supply chain strategie en ons streven naar het verhogen van de snelheid en de reactietijd in de supply chain."

###

Over Z STUDIO Manuals Production
Z STUDIO Manuals Production legt zich toe op de ontwikkeling en productie van technische gebruikershandleidingen en productdocumentatie. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan diensten voor de productie van branchespecifieke productdocumentatie; van het schrijven/vertalen, DTP-layouting en drukwerk tot een gedegen logistieke dienstverlening en extra diensten zoals bagging&packing. Door de combinatie van deze vier diensten kan Z STUDIO zijn klanten een complete en flexibele oplossing bieden met een korte leveringstermijn. Met ruim vijftien jaar ervaring in de branche is Z STUDIO een bewezen betrouwbare samenwerkingspartner die betaalbare en kwalitatief hoogstaande diensten levert met oog voor visuele presentatie en adequate vertalingen.

Het hoofdkantoor van Z STUDIO is gevestigd in Tsjechië en heeft een nevenvestiging in Nederland te Rotterdam. Sinds de oprichting in 1995, is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt met ruim 150 werknemers en een wereldwijd netwerk van professionele en gekwalificeerde vertalers. Inmiddels mag Z STUDIO veel grote namen, waaronder Sony, Panasonic, Yamaha, IBM en Samsung tot zijn wereldwijd klantenbestand rekenen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zstudio.nl

Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met:
Stepan Hluchan
ZSTUDIO Nederland
hluchan@zstudio.nl
Tel. + 31 (0) 10 4360003 / +31 (0) 6 30 390 120

Voor meer informatie over Celestica kunt u terecht op www.celestica.com.