Record Jackpot Staatsloterij valt in regio Den Haag

10/07/2008 21:27

Staatsloterij

STAATSLOTERIJ FELICITEERT NIEUWE MULTIMILJONAIR

RECORDJACKPOT 25 MILJOEN EURO GEVALLEN

Den Haag, 10 juli 2008 - De RecordJackpot van 25 miljoen euro, de hoogste prijs in de Nederlandse loterijgeschiedenis, is in de 1028ste trekking van de Staatsloterij gevallen op het lotnummer EC 043312. Het winnende Staatslot is verkocht in de regio Den Haag. De Staatsloterij feliciteert de nieuwe multimiljonair en verwacht de winnaar binnen enkele dagen op het hoofdkantoor in Den Haag om de prijs in ontvangst te nemen.

In totaal werden er voor deze trekking 6,2 miljoen loten verkocht. Dit is een verdubbeling ten opzichte van een reguliere Staatsloterijtrekking. Met name de grote kans op het winnen van de gegarandeerde Jackpot van 25 miljoen euro bleek voor veel spelers een belangrijke reden om één of meer Staatsloten te kopen. De laatste keer dat de Jackpot viel, was bij de trekking van 10 april 2008. De Jackpot staat voor de 1029ste trekking op 10 augustus aanstaande op 5 miljoen euro.

Over de Staatsloterij

De Staatsloterij is dé prijzenloterij van Nederland. Dankzij het ongeëvenaard hoge uitkeringspercentage - in 2008 wordt ruim 65% van de totale inleg als prijzengeld uitgekeerd - biedt de Staatsloterij het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen en de hoogste winkans. Onder het motto 'wat je ziet is wat je wint', worden alle prijzen, met uitzondering van de Jackpot, uit alle verkochte loten getrokken en belastingvrij aan de winnaars uitgekeerd. Staatsloterij-deelnemers maken iedere maand kans op een prijzenpot van ten minste 32 miljoen euro. De trekking van de Staatsloterij vindt altijd op de 10e van de maand plaats. Met de jaarlijkse Koninginnedagtrekking en Oudejaarstrekking organiseert de Nederlandse Staatsloterij in 2008 14 trekkingen. Deelname vanaf 18 jaar.





http://www.staatsloterij.nl

http://www.staatsloterij.nl