Ingezonden persbericht

MYSPACE INTRODUCEERT MOBIELE APPLICATIE VOOR iPHONE

Gratis mobiele MySpace applicatie met een eigen interface en real-time updates voor de iPhone

MySpace applicatie wordt gelanceerd in alle 21 landen waar iPhone applicatie storefront beschikbaar is.

Los Angeles/Amsterdam - juli 10, 2008 - Vandaag kondigt MySpace, 's werelds meest populaire sociale netwerk, een spectaculaire nieuwe mobiele toepassing aan die wereldwijd gelocaliseerd is voor de iPhone. De gratis mobiele MySpace applicatie voor iPhone geeft gebruikers de mogelijkheid om altijd hun eigen MySpace community mee te nemen terwijl ze onderweg zijn. Eén van de mogelijkheden is, bijvoorbeeld, het direct uploaden van foto's op een MySpace profiel via de iPhone. De mobiele MySpace applicatie is volledig geoptimaliseerd en sluit naadloos aan op het scherm van de iPhone. De applicatie wordt per direct ondersteund in 21 landen, in 12 talen en is daarmee de meest gelocaliseerde applicatie die de iPhone te bieden heeft.

'De wereldwijde MySpace community zal MySpace Mobile op de iPhone geweldig vinden' zegt Chris DeWolfe, CEO en mede-oprichter van MySpace. 'Met ijzersterke functionaliteiten zoals de foto uploads via de iPhone naar je MySpace profiel is de applicatie erg mooi en uiterst intuïtief. Onze gebruikers krijgen het wereldwijde MySpace netwerk, letterlijk, steeds meer volledig in de hand'.

Mobiliteit is een centraal thema in de MySpace business strategie. Het biedt gebruikers een nieuw kanaal om voortdurend contact met elkaar te houden en adverteerders de mogelijkheid om een zeer betrokken publiek te benaderen. Sinds de lancering in oktober 2007 van de mobiele MySpace website http://m.myspace.com zijn er meer dan 1,7 miljoen dagelijkse bezoekers in de VS. Door MySpace en iPhone gebruikers directe toegang te geven op hun netwerken komt MySpace tegemoet aan de 'on-the-go' wens van gebruikers, die aansluit bij hun drukke bestaan. MySpace commiteert zichzelf om haar wereldwijde community te voorzien van middelen om altijd, overal en op iedere manier te ontdekken, te delen en te communiceren.

John Faith, General Manager en Vice President Mobile van MySpace:'De iPhone en MySpace applicaties zijn natuurlijke partners. Het apparaat is hip en past perfect bij onze primaire gebruikers. Door ons ontwerp hebben we de kernkwaliteiten van sociaal netwerken in essentie weten te vangen, waardoor we een natuurlijk gevoel creëren voor de iPhone gebruikers'.

De nieuwe mobiele MySpace voor iPhone is dusdanig vorm gegeven dat ontvangst van content en data voor iedere gebruiker zo optimaal mogelijk is, terwijl tegelijkertijd alle favoriete kenmerken van de iPhone bewaard blijven. Door simpele navigatie via het iPhone scherm zijn alle functionaliteiten van de mobiele MySpace applicatie binnen handbereik en is snelle toegang tot MySpace een feit.

De mobiele MySpace applicatie voor iPhone geeft de gebruikers handige functionaliteiten zoals:

Speciale iPhone User Interface
De overdadige functionaliteit en ontwerp van de mobiele MySpace applicatie integreert de belangrijkste onderdelen van het sociale netwerk met de technische mogelijkheden van de iPhone. Dit zorgt voor een applicatie die natuurlijk en intuïtief aanvoelt voor iPhone gebruikers. De applicatie speelt in op het gemak van touch screens door dezelfde functionaliteiten te gebruiken als die van de oorspronkelijke iPhone applicaties. Het navigatiegemak en de snelheid maken dit de beste manier om MySpace te ervaren op een iPhone.

Real-time Updates
De mobiele MySpace applicatie voor de revolutionaire iPhone geeft de gebruiker verder de mogelijkheid om:
* In contact te blijven met vrienden met instant messaging.
* Op geheel eigen wijze door de MySpace navigatie browsen met de standaard iPhone touch bediening.
* Real-time op de hoogte blijven van waar je vrienden zich bevinden en in welke bui ze zijn.
* Camera integratie en foto management waardoor gebruikers overal en op ieder moment foto's kunnen schieten en direct kunnen uploaden.
* Een 360 graden feedback systeem, waarbij gebruikers input kunnen leveren voor toekomstige aanpassingen van de applicatie.

MySpace voor de iPhone is voor eind juli 2008 beschikbaar in 12 talen, vanaf vandaag al in het Engels. iPhone klanten krijgen toegang tot de mobiele MySpace applicatie en kunnen deze gratis downloaden via de Applicatie Storefront vanaf het hoofdmenu van de iPhone en iTouch of via iTunes op www.itunes.com/appstore