Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Stap voorwaarts in onderzoek naar zware mishandeling
Publicatiedatum: 11-7-2008 10:04:40

DUIVEN - De politie in het district Rivierenland denkt een stap verder te zijn in het onderzoek naar een ernstige mishandeling van een zestienjarig meisje uit Duiven op 13 juni.

Het slachtoffer fietst de bewuste avond rond 23.30 uur met haar vriendje over de Opaal in haar woonplaats langs een groep wandelende jongeren. Op dat moment wordt er een ijzeren voorwerp naar het stel gegooid. De jongen weet het te ontwijken, het meisje echter niet. Zij wordt op haar hoofd geraakt. Het slachtoffer loopt zwaar hoofdletsel op en moet naar het ziekenhuis.

Nieuwe informatie
De politie neemt deze ernstige mishandeling hoog op en heeft een onderzoek ingesteld. Door onder andere verklaringen van getuigen en binnengekomen tips, lijkt er schot in de zaak te zijn gekomen. Hierdoor heeft de recherche een groep jongeren op het oog die mogelijk iets met de mishandeling te maken zou kunnen hebben. Met deze informatie wordt het onderzoek voortgezet. Het doel hiervan is de feitelijke onderbouwing van deze nieuwe informatie.

Getuigen
Daarom roept de politie eventuele getuigen of andere informanten met klem op contact op te nemen, om meer helderheid te krijgen in deze ernstige mishandeling. De recherche in Zevenaar is te bereiken via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem reageren? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---