Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ermelo - uitgebrande container in fietsenschuur           |
De politie doet een beroep op getuigen die meer duidelijkheid kunnen geven over een brandstichting van een papiercontainer aan de Stationsstraat in Ermelo. Op donderdag 10 juli werd de volledig uitgebrande container aangetroffen.

De politie kreeg rond 09.30 uur een melding van de brandstichting. In het fietsenschuurtje van een bank stond een plastic container voor oud papier. Vermoedelijk is de container in de nacht van woensdag op donderdag in de brand gestoken. De politie is een buurtonderzoek gestart en doet een dringend beroep op mensen die duidelijkheid over deze brandstichting kunnen geven. U kunt bellen via 0900 - 8844.

|     |Harderwijk -  politie onderzoekt zware mishandeling       |
De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 38-jarige man uit Nunspeet. Hij is in de nacht van zaterdag op zondag 29 juni op de Vijhestraat in Harderwijk zwaar mishandeld. De man deed aangifte en de politie roept getuigen op die meer duidelijkheid kunnen geven over de mishandeling.

Het incident deed zich tussen omstreeks 0.00 uur en 01.00 uur. De man liep samen met een vriend ter hoogte van de coffeeshop. Daar werden ze aangesproken door een groepje jongeren. Deze groep omsingelde de twee en daarna werd de 38-jarige man geslagen en geschopt. De man heeft een gebroken kaak en een gescheurde oogkas opgelopen en heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900 - 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000. Einde berichten
-----------------------
(

(


---- --