Politie Zeeland


Politieberichten Zeeland 11 juli 2008

O-1365-2008 Dodelijk ongeval Sint Philipsland AANVULLING
Donderdagavond rond 19.30 uur is op de Noordweg in Sint Philipsland een 25-jarige bestuurster van een personenauto om het leven gekomen.
De vrouw, afkomstig uit de gemeente Tholen, is met haar auto van de weg geraakt en meerdere malen over de kop geslagen. De auto kwam ondersteboven in de sloot terecht. Door een omwonende, de brandweer, het ambulancepersoneel en een arts van de traumaheli is nog, tevergeefs, getracht de vrouw te reanimeren.

O-1366-2008 Valpartij in Renesse
Op de Hogezoom in Renesse is donderdag tegen middernacht een 25-jarige vrouw uit Pulheim (D) met haar fiets gevallen nadat zij in botsing kwam met een voetganger die op de weg liep.
De vrouw fietste vanuit Renesse in de richting van de rotonde. Ter hoogte van de ING-bank liep een groepje jeugd met oliebollen te gooien. Een van hen, een 17-jarige jongen uit Eibergen liep de straat op en kwam in botsing met de vrouw. Zij viel en raakte gewond aan haar hoofd en stuitje. Ze is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De 17-jarige die was weggelopen van de plaats van het ongeval, is later door de politie aangehouden.

O-1367-2008 Rijden onder invloed, Goes
Op de A58 bij Goes is vrijdag om 04.35 uur een 24-jarige automobilist uit Ossendrecht aangehouden wegens rijden onder invloed.
Getuigen zagen de man slingerend over de weg rijden. Toen de politie arriveerde stond hij met zijn auto, die beschadigd was, op de vluchtstrook. De bestuurder was bij een inhaalmanoeuvre in de berm gereden en had de vangrail geraakt. Een blaastest wees uit dat de man 3x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

O-1368-2008 Woninginbraak, Bruinisse
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een woning aan de Molenweg in Bruinisse.
Uit de woning werden een fotocamera, enkele tientallen euro's en een fles alcoholische drank weggenomen. Ook werd een mobiele telefoon vernield.